Hva er Google Play Pass og er det verdt det?

Innhold

01Hva er Google Play Pass? 02Utvalg av applikasjoner03Kompatibilitet04Tilgjengelighet05Priser06Må du ha Play Pass? 07Alternativer

Du har kanskje allerede sett annonser for Google Play Pass når du søkte etter din neste app eller spill i Google Play Store. Med så mange tjenester og abonnementer som tilbys av hvert teknologiselskap, kan det være lett å gå for langt og plutselig ende opp med å bruke for mye på månedlige betalinger. I dag er vi her for å se om Google Play Pass er verdt de hardt opptjente pengene dine, og hvordan det til og med kan spare deg for penger.

En rapport: De beste Android-appene som finnes

Hva er Google Play Pass?

Google Play Pass er en abonnementstjeneste som tilbyr et utvalg av abonnementsbaserte apper og spill. Play Pass betaler et enkelt månedlig (eller årlig) abonnement for full tilgang til støttede apper. Dette vil oppheve prisen på appen og dens tilgjengelige kjøp i appen. Dessuten vil disse appene være annonsefrie.

Hvor mange apper og spill inkluderer Google Play Pass?

Det er ingen måte å oppgi et eksakt antall apper og spill som følger med Google Play Pass, men søkegiganten hevder at det er i «hundrevis». Vi har sett det mest nøyaktige tallet fra en rapport fra oktober 2021, som hevder at Play Pass tilbyr nesten 950 titler. Disse inkluderer selvfølgelig spill og mange apper for de som foretrekker andre typer underholdnings- og hjelpeapper.

Listen fortsetter.

Suite: De beste Android-spillene tilgjengelig nå

Er enheten min kompatibel?

Topp 3 EOY-smarttelefoner 2020

Robert Triggs / Android Authority

Vilkårene for bruk av Google Play Pass er ikke altfor restriktive. Du trenger en enhet som kjører Android 4.4 eller nyere, som nå bør inkludere de fleste av dere. I følge Statista kjører bare 1,18 % av enhetene på en versjon som er eldre enn Android 5.0.

Du trenger også Google Play Butikk versjon 16.6.25 og nyere, en gyldig betalingsmåte, en Google-konto og være familieadministrator. Selvfølgelig må du også være en del av et støttet marked, som vi skal snakke om senere.

Hvor er Google Play Pass tilgjengelig?

La oss starte med begynnelsen; kan du også ha google play-passet? Tjenesten er tilgjengelig i nesten 100 markeder, inkludert følgende:

Angola Antigua og Barbuda Armenia Australia Østerrike Aserbajdsjan Hviterussland Belgia Belize Benin Bolivia Botswana Brasil Bulgaria Burkina Faso Kambodsja Canada Kapp Verde Chile Colombia Costa Rica Elfenbenskysten Kroatia Kypros Tsjekkia Danmark Dominikanske republikk Ecuador El Salvador Estland Fiji Finland Gabon Tyskland Hellas H Guatemala Haiti I Hondurland Italia Jamaica Kasakhstan Kirgisistan Laos Latvia Liechtenstein Litauen Luxembourg Mali Malta Mauritius Mexico Namibia Nepal Nederland New Zealand Nicaragua Niger Norge Panama Papua Ny-Guinea Paraguay Peru Polen Portugal Puerto Rico Romania Russland Rwanda Saudi-Arabia Senegal Slovakia Slovenia Sør-Afrika Spania Sri Lanka Togo Sverige Tadsjikistan Tobago Turkmenistan Uganda Ukraina Storbritannia USA Uruguay Zambia

Hvor mye koster Google Play Pass?

Det er på tide å snakke om penger, og du vil gjerne vite at Google Play Pass ikke trenger å være dyrt. Google Play Pass koster $4,99 per måned, eller $29,99 per år, i USA. Som vanlig bør du finne små prisvariasjoner fra land til land.

Dommen: er Google Play Pass verdt pengene dine?

Mye amerikanske dollar

Edgar Cervantes / Android Authority

Det er et delikat spørsmål å svare på. Først må du tenke på hva et abonnement innebærer. Teknisk sett er det å kjøpe et abonnement en forretningsavgjørelse. Det må gi økonomisk mening, enten det er gjennom direkte rabatter, tidsbesparelser eller bekvemmelighet.

Sannheten er at mennesker har en tendens til å være vaneskapninger. Mange av oss holder oss til de samme appene når vi finner favorittene våre. Mange klarer seg veldig bra med kun gratisapper. Selv om vi betaler mye penger for noen av disse appene, kan det ofte være en engangsbetaling. Åpenbart ville ikke Google Play Pass være en god investering hvis du identifiserer deg med det vi nettopp har beskrevet.

Som vaneskapninger holder mange av oss til de samme appene når vi finner favorittene våre. Edgar Cervantes

Vi kan imidlertid ikke nekte for at det er et sunt marked for Google Play Pass. Spesielt for teknologinerder og eventyrere som ofte leser det nyeste teknologiinnholdet på Android Authority. Hvis du finner deg selv å laste ned flere spill per måned, betale mange kjøp i appen per uke og regelmessig prøve nye apper, kan du bruke godt over $4,99 per måned og sannsynligvis godt over $29,99 per år. I så fall kan Google Play Pass være en lek.

Prøv imidlertid å se hvor langt dette abonnementet tar deg. Husk at Google Play Pass inkluderer rundt 950 apper og spill. Det er ingenting hvis du setter det i perspektiv, siden det er nesten 2,8 millioner apper tilgjengelig i Google Play Store. De fleste appene du ønsker er kanskje ikke engang tilgjengelige.

Vi anbefaler at du sjekker Google Play Pass-biblioteket ditt før du bestemmer deg. For å gjøre dette, gå opp Google Play Butikk> Profilbilde> Play Pass> Utforsk. Finn ut hvor mange av disse appene eller spillene du vil ha nytte av. Mange apper koster over $ 4,99, noe som betyr at du er utjevnt med å betale for en måned med bare én nedlasting. Noen av dem kan ha mange kjøp i appen som du sannsynligvis vil kjøpe, noe som vil øke besparelsene dine ytterligere.

Du kan alltid prøve Google Play Pass. For øyeblikket tilbyr Google en gratis prøveperiode på én måned for nye brukere. Du kan kansellere når som helst før prøveperioden avsluttes, og du vil ikke bli belastet en eneste cent. Det er en enkel måte å finne ut om du kommer til å dra nytte av det Google Play Pass har å tilby.

Slik registrerer du deg for Google Play Pass

Åpne Google Play Butikk på Android-enheten din. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre. Å komme inn Spillpass. Truffet Begynne. Velg betalingsmetode, og trykk deretter abonnere.

Følgende: Slik kansellerer du et Google Play Store-abonnement

Finnes det noen alternativer?

Google Stadia på smarttelefonen ved siden av gamepaden

For tiden har Google Play Pass ingen reell konkurranse i Android-økosystemet, da det tilbys av Google Play Store, den «offisielle» Android-appbutikken. Når det er sagt, er det noen gode alternativer der ute, selv om de ikke faller inn i samme kategori.

Xbox Game Pass, Google Stadia, Amazon Luna og NVIDIA GeForce Now er de første alternativene du tenker på. Disse fokuserer alle på avanserte konsollkvalitetsspill og er priset deretter. Ingen av dem vil koste $ 4,99 i måneden, og bibliotekene deres er mer begrenset akkurat nå. For ikke å nevne, de tilbyr ikke noen form for produktivitetstjenester, bare spill.

Apple-brukere har også Apple Arcade. Igjen, dette er kun for Apple-enheter, så du trenger ikke engang tenke på alternativet hvis du er en Android-bruker. Som de andre strømmetjenestene nevnt ovenfor, handler Apple Arcade om spill, så ingen produktivitets- eller hjelpeapper. Google Play Pass tilbyr det beste fra begge verdener, og ingen andre følger i dens fotspor ennå.

Kommentarer

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.