Premiere på andre sesong av Wisting

Tilskuernes favorittavkast

I dag kommer hele andre sesong av Viaplays krimdrama «Wisting». Dette er hva vi vet!

I dag, søndag, kommer andre sesong av hitserien Wisting først på Viaplay. Det betyr et kjært gjensyn av Sven Nordin, Mads Ousdal, A-en Grønn Lundberg Og lars fjell. Andre sesong kommer også Odin stige (Rådebank) e Evelyn jeg våger (Ninjababy) for å spille nøkkelroller i serien.

Den nye sesongen av Viaplay-serien begynner bokstavelig talt med et smell. En dømt morder slipper unna Wisting ved å utløse en granat når politiet inspiserer et mulig åsted i skogen. Flere blir såret i flukten og William Wisting havner i et intenst søk etter drapsmannen som preger hele Larvik-politiet. Saken blir også personlig for Wistings datter, Line, som filmer en sann dokumentar om seriemordere og som på mange måter har lagt grunnlaget for politiets etterforskning.

– Sesong 2 inneholder alle ingrediensene du forventer av en god krimserie. Det er action og spenning, kombinert med en velkonstruert og emosjonell historie. Med bare fire episoder er sesongen strammere og mer intens. Jeg tror og håper at seerne sitter veldig langt i stolen fra første minutt, sier hovedperson Sven Nordin.

Den andre sesongen av «Wisting» består av totalt 4 episoder.

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.