Åkerman og Hellenius i svensk actionkomedie | MovieZine

SF Studios kunngjør i dag sin nye actionkomedie «One Last Race» Edward av Sillén («Part of My Heart») som regissør. Filmen beskrives som en komedie for hele familien som utspiller seg i en actionfylt verden av motorsport.

«One Last Race» forteller historien om roadracinglegenden Dennis (David Ellenius), som hele livet har levd på feil side av loven. Etter å ha forsømt ekteskapet og vært fraværende for det meste av sin 16 år gamle datter Hannas (Elsa Öhrn«Winter Bay»), har Dennis bestemt seg for å begynne å leve et ansvarlig og fredelig liv.

Noe som snart bryter når Dennis finner ut at datteren hans Hanna skal konkurrere i en konkurranse med sin nye kjæreste Charlie (Mørtler Gardinger). For å stoppe Hanna, drar Dennis og hans ekskone Tove (Malin Åkerman) reiser for å hente datteren. Det er starten på et siste fantastisk løp med fart, vifte og høye hastigheter gjennom Sverige …

Manus er skrevet av Edward af Sillén, David Hellenius og Lars Vasa Johansson og er inspirert av den norske hitfilmserien «Börning» (2014, 2016 og 2020), som også er en bilactionkomedie. Hellenius spiller også den mannlige hovedrollen Dennis. Malin Åkerman spiller rollen som Dennis sin ekskone i filmen og vender dermed tilbake til svensk kino og samarbeidet med Edward af Sillén etter «Part of my heart» (2019).

Allerede i vinter avslørte Edward af Sillén noe om filmprosjektene sine for MovieZine:

– Min neste film er en actionkomedie, litt overraskende! Det er en film som gjør den unge filmelskeren i meg forbanna. Jeg vil si at det er en type film som vi aldri har sett før i Sverige, akkurat som min forrige som var en musikalsk film. Det blir veldig spennende å gjøre ting som ingen andre gjør, sa direktøren.

Stjerneensemblet er også satt sammen av Jonas Karlsson, Johan Glans, Johan Ulveson, Peter Dalle, Sara Soulie, Ola Forssmed og Sissela Kyle.

Denne uken begynner langinnspillingen av filmen i Västra Götaland og fortsetter deretter i Norrbotten. Actionscenene til bilen vil bli tatt opp i Sverige med et internasjonalt stunt- og visuelle effektteam.

Filmen forventes å ha premiere på kino i Sverige 2. juledag 2023.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.