50 års spillhistorie i bilder og opplev det selv! «Jeg spiller på erfaringen fra 50 år med videospill» i forumet

Hvis du liker spill og spill, kan du unne deg selv. Fra Atari til Nintendo, Pong, The Sims eller Mario Bros, det er ikke sprøtt nok å si at du finner det på den interaktive utstillingen Game-on – Experience 50 Years of Video Games i Groningen Forum.

Spillets historie fyller 50 år denne høsten. Utstillingen åpnet forrige helg og for denne spesialutgaven er denne spillkulturutstillingen utvidet med verk og spill fra nederlandske studioer: fra pionerene på 1980-tallet til internasjonale storfilmer som Horizon Zero Dawn.

Utstillingen gir et blikk bak historien, opprinnelsen til spillene, og du kan nyte forskjellige spill. Fra ping pong, til Mario Bros, racing eller Just Dance, alene eller i par. Mer enn 120 arkadeskap, håndholdte spill, spillkonsoller og VR-spill er tilgjengelige for besøkende å spille på egen hånd. Også utstilt er originale illustrasjoner og skisser, konseptkunst og markedsføringsmateriell.

Den siste helgen har utstillingen allerede tiltrukket seg mange besøkende, inkludert oss. Det var gøy, store og små spilte og alle var spente og glade.

Utstillingen «Game On – Experience 50 years of video games» kan besøkes frem til søndag 6. mars 2022.

For mer informasjon, besøk forum.nl

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.