Valutahandel analyserer utsiktene for 2022

Med litt over to uker fra slutten av 2021 er det på tide for Currencyhandel.se å oppsummere og analysere utsiktene for 2022. Mens enkelte sektorer som svenske investeringsselskaper og ulike kryptovalutaer har hatt en kraftig oppgang, har valutaer som den tyrkiske lira har sett en kraftig nedgang på slutten av året. Nå er tiden inne for å se fremover og vurdere mulighetene for det kommende året.

I løpet av første halvår 2021 hadde mange av de litt større valutaene renter på nær null eller null. Dette er noe som kan endre seg mye i 2022, sier Markus Jalmerot, medgründer av Valorehandel.se

«BoE hevet renten til 0,25 % i dag for å dempe inflasjonen, og det vil helt sikkert komme flere økninger fra noen betydelige sentralbanker i 2022,» fortsetter Jalmerot.

Den andre rentehevingen torsdag kommer fra Norge, der Riksbanklederne enstemmig ble enige om en 25-punkts heving til 0,5 %. Det vil trolig komme enda flere renteøkninger fra Norge i 2022, spår også de fleste analytikere og deres egen sentralbank.

I går kunngjorde Fed at renten i USA sannsynligvis vil være 0,9 % ved utgangen av 2022. For land som forventes å heve renten og de som faktisk foretar stigningene, er det ofte gode muligheter for å styrke valutaen. . Årsaken er i hovedsak at tradere tjener på å være i valuta for land hvor rentenivået er høyere.

En vare som har falt i løpet av andre halvdel av 2021 er gull, men den kan komme seg i 2022. Selv for enkelte kryptovalutaer har mange falt i løpet av andre halvdel av året. Currencyhandel.se diskuterer ofte de forskjellige kryptovalutaene og veksten i den sektoren. En artikkel om dem alle større økonomiske muligheter i 2022 gikk live i dag.

Alternativt kan du sjekke ut en oppsummering av valutahandel i 2021, hvor den beskriver mer detaljert hva som har skjedd i løpet av året i kryptovaluta- og valutamarkedet.

Markus Jalmerot
Ansvarlig redaktør
+351911065323
mj@valutahandel.se

Se hele pressemeldingen og andre nyheter fra dette selskapet Cision Nyheter.
Vil du bli sett med nyhetene dine på Di.se?
Les mer om publikasjonen på Di.se


Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.