Unitedsvepet »Jakten på treneren har begynt / FA ser på Elanga krasjer | Muss.se | Manchester United Supporters Club Skandinavia

Jakten på United-manageren skal ha startet da FA ser nærmere på Elangas hendelse fra Leeds-kampen. Maria Thorirsdotter ble tvunget til å trekke seg på grunn av skade for Norge og veien til FA Youth Cup-finalen er spikret.

Jakten på treneren har startet

David Ornstein, i Athletic, men United har begynt prosessen med å ansette en ny manager. Et problem er imidlertid at mange av toppvalgene, som Mauricio Pochettino og Erik Ten Hag, sies å være i viktige stadier av sine respektive sesonger, noe som gjør en potensiell tilnærming villedende.

PFA jobber mot hjernerystelse

Spillerforeningen la ut en uttalelse etter at Leeds Robin Koch ble klarert til å fortsette å spille til tross for et kraftig slag mot hodet i søndagens kamp med United. Spillerforbundet mener blant annet at dagens protokoll mot hjernerystelse «ikke prioriterer spillernes helse».

FA undersøker Elanga-hendelsen

Etter at Anthony Elanga søndag fikk en gjenstand kastet mot Leeds på Elland Road, ser FA nå nærmere på situasjonen. Simon Stone fra BBC rapporterte det.

Leeds truer på sin side med livstidsdommer for de skyldige støttespillerne.

Skadeproblemer og debut i landslaget

Flere aktører har den siste tiden vært aktive i sine respektive internasjonale posisjoner. Chloe Williams debuterte forresten i Wales mot Belgia. Kampen endte med tap etter straffene.

Søndag spilte Italia – Norge 2–1 og England – Spania 0–0.

I Norges kamp mot Italia ble Maria Thorirsdottir dessverre skadet etter bare 24 minutter.

Uniteds vei i trekningen av FA Youth Cup

Hvis United slår Leicester i kvartfinalen i FA Youth Cup, venter Wolves eller Brighton på dem i semifinalen. Skulle United ta seg til finalen, spiller de hjemme.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.