Tyrkia imponerer også i Orange-gruppen mot Norge: 3-0 | Fotball

Ozan Tufan var mannen som ble feiret denne gangen. Han scoret to mål i Sør-Spania. Caglar Söyüncü scoret det andre målet for tyrkerne. Kaptein Burak Yilmaz, som scoret tre mål mot Orange, var ikke nøyaktig mot nordmennene.

Skandinavene skuffet i Malaga. Spissene Erling Haaland og Alexander Sørloth kom inn i scoringsposisjonen flere ganger, men til slutt manglet de flaks og skarphet. AZ midtbanespiller Fredrik Midtsjø ble byttet ut etter 67 minutter. Norge avsluttet kampen med ti mann med rødt kort i det 80. minutt for Kristian Thorstvedt.

For nordmennene var et show på deres Oslo stadion ikke mulig på grunn av de strenge reiserestriksjonene i det skandinaviske landet på grunn av koronaviruset. Norge spilte i og mot Gibraltar (0-3) forrige onsdag og ble deretter i Spania, og flyttet kampen mot Tyrkia til Malaga.

Montenegro vinner også den andre kampen i den nederlandske verdenscupgruppen

I kvalifiseringsrunden til verdenscuppen til det nederlandske landslaget vant Montenegro også den andre kampen. Trener Miodrag Radulovichs lag vant 4-1 mot Gibraltar i Podgorica. På vegne av hjemmelaget scoret de Fatos Beciraj, Marko Simic, Zarko Tomasevic og Stevan Jovetic. Reece Styche omsatte en straffe til gjestene.

Montenegro vant 2-1 mot Latvia forrige onsdag, som tapte 2-0 til og fra Nederland lørdag kveld. Gibraltar, nummer 195 på FIFA-rankingen, åpnet VM-kvalifiseringen med et hjemmetap mot Norge (0-3).