Transport, pakker, flytting, persontransport

Hei og velkommen til det nye året

Første tur til Norge i år 14. januar 2022. Fredag

Vi tar imot bestillinger for transport av:

Allegros ordre

byggevarer

bildeler

møbler

motorsykler

ulike typer pakker

palett

VI TRANSPORTERER IKKE:

-alkohol

– rått kjøtt

– alle tobakksprodukter, inkludert nikotinoljer.

eksplosive og brennbare materialer

vanligvis forbudt for oversjøisk transport av NO.

Vi krysser Przemyśl, Rzeszów, Krakow, Schlesien, Breslau, Zielona Góra, Gorzów Wielkopolski, Szczecin Świnoujście, Ystad, Malmo, Geterborg, Oslo, Drammen, Tønsberg, Horten, Sandefjord, Sand Larvik, Egiansjo, Kristang for å returnere samme vei til Oslo. .

Vi samler også inn bestillinger for retur til Polen.

Pakker som ikke er på vår rute kan sendes til oss med bud, siste sjanse i år til å gi gaver.

Vi tilbyr:

– persontransport med 7-seters buss

– transport av enkeltpakker

– Julegaver

– flytting for privatpersoner

– fjerning av bedrifter og organisasjoner

– vi bærer uvanlig og tung last.

– Vårt tilbud inkluderer også utvidelse av virksomheten vår ved å samle standardpakker fra hvert hjørne av Polen og levere dem til hvert hjørne av Norge og Sverige takket være samarbeidet med MAIL BOXES ETC. – Przemyśl – detaljert informasjon er tilgjengelig på denne lenken https://www.facebook.com/344002566241320/posts/616016232373284/?d=n

For å gi et korrekt frakttilbud, trenger vi nøyaktig følgende fra deg:

1. Sende og motta adresser samt kontaktdetaljer til avsender og mottaker, påført i form av en lapp på pakken med disse dataene og samme informasjon sendt til oss via sms

2. En nummerert liste over varer, festet til pakken med kvittering eller faktura

3. Vekt og dimensjoner for hver pakke pr (kg / dl / høyde / bredde)

4. Estimert verdi av varene, kvitteringer eller fakturaer, hvis varene er nye og brukte, foreslår vi å utføre den kollektive fortollingen f.eks. for 10 kunder og å dele kostnadene likt for hver kunde. På denne måten unngår vi de ublu kostnadene med fortolling og moms.

5. E-postadresse (kun for betaleren)

For alt som ligger i pakken trenger vi en faktura hvor kjøperen må være den norske (for- og etternavn, adresse og personnummer til den norske skal fremgå av faktura eller salgskontrakt) – send oss ​​skanning eller bilde av kontrakten eller fakturaen. I dette tilfellet vil vi tenke på en eventuell kollektiv eller individuell fortolling eller fortolling av varene. (Gjelder transport fra Polen til Norge) – det er svært viktig å unngå inndragning ved grensen eller at sjåføren ikke blir hentet i Polen.

6. Vi inviterer norske bedrifter som har behov for å importere varer fra Polen til å samarbeide med oss ​​– vi tar oss av alle formaliteter, import/eksport toll.

På grunn av den nylige ulovlige smuglingen gjennom kurerer, er sjåføren forpliktet til å åpne hver pakke og sjekke hva den inneholder.

Du trenger ikke å inkludere i pakken: kjøtt, kjøtt og kjøttprodukter, pølser, medisiner, sigaretter, tobakk, alkohol i noen form, hvis noen hadde mot til å legge narkotika i pakken, forsikrer jeg deg om at vi finner dem med de riktige metodene, så ringer vi politiet.

Hver pakke skal merkes: ett stykke papir med avsenderens data (navn og etternavn, adresse, telefonnummer) og det andre med samme detaljer, men mottaker i Norge pluss en vareliste.

Bestillinger skal kun legges inn på dette telefonnummeret: +48 883 433 421 o

+4748630400

Kennard Benson

"Kaffeguru. Musikkspesialist. Vennlig skribent. Hengiven nettentusiast. Wannabe-analytiker. Fremtidig tenåringsidol."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.