Åpning av Moxy Bergen hotell i Norge


BREEAM Certified excellent, nye Moxy Bergen åpnet i begynnelsen av mai bør appellere til miljøbevisste reisende på jakt etter et hyggelig sted å bo i Norge.

Moxy, en merkevare av Marriott International, har valgt Bergen, Norges nest største by, til å være vertskap for sitt nye anlegg. Hotellet har 199 rom og ligger i bydelen Solheimsviken i Bergen, byens største kjøpesenter.

«Vi er veldig glade for å åpne dette fantastiske hotellet og nå ønsker vi å dra nytte av den økende etterspørselen etter virkelig autentiske opplevelser,» sa daglig leder Monica Selvik.

Moxy Bergen ble designet for å appellere til et lokalt klientell og har fasiliteter som tillater en utveksling mellom forretnings- eller fritidsreisende og byboere.

Spesiell oppmerksomhet ble viet til bærekraften til strukturen. Hotelloperatøren Core Hospitality og eieren GC Rieber Eiendom ønsket at det skulle være så miljøvennlig som mulig. Derfor ble hotellet bygget i henhold til praksis definert av BREEAM, et internasjonalt program som evaluerer bærekraften til en bygning og utsteder uavhengige sertifiseringer; og oppnådde BREEAM Excellent-omtale, den nest høyeste anerkjennelsen av sertifiseringen. Det har også søkt om «Green Key»-sertifisering for sine aktiviteter.

«Som det eneste BREEAM Excellent-sertifiserte hotellet i Norge, sier vi nå at det er det mest bærekraftige hotellet i landet,» sa Tor Instanes, administrerende direktør i GC Rieber Eiendom. «Bærekraftige valg ble tatt i prosjekterings- og byggefasen i BREEAMs ni kategorier: ledelse, energiforbruk, helse og velvære, kollektivtransport, vannbruk, materialvalg, byggeavfall, arealbruk og økologi, forurensning. hotellet kjøles med fjordvann, varmes opp av bysentralvarme og overskuddsvarmen omdannes tilbake til energi i våre kjøleanlegg.

Core Hospitality driver allerede et annet Moxy-merket hotell i den danske hovedstaden København og planlegger også å åpne en eiendom med samme flagg i Tromsø i årene som kommer.

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.