Transfer Talk – Real Madrid tar Erling Haalands siste trekk mellom Manchester City-forbindelsene – Reuters

Sommermarkedsvinduet nærmer seg og det går mange rykter om hvem som skal gå hvor. Transfer Talk gir deg alle de siste nyhetene om rykter, plassering og selvfølgelig virksomhet gjort!

TOP STORY: Madrid foretar Haalands siste trekk

Real Madrid er klare til å gjøre siste minuttet for Borussia Dortmunds etterspurte spiss Erling Haaland etter at Manchester City har forsterket interessen de siste ukene, skriver han sport.

Det er rapportert at La Liga-gigantene har gjort en tilnærming for den 21 år gamle norske stjernen som De hvite er ivrige etter å svare på Pep Guardiolas forsøk på å overtale ham til å bli med i Premier League.

Akkurat som de to lagene møtes i Champions League-semifinalene senere denne måneden, møter de to lagene også for signeringen av Haaland.

Haaland holdt kortene tett til brystet om hvor fremtiden hans kan være. Men med BVB fokusert på å signere FC Salzburg Karim Adeyemi Som erstatning for Haaland ser den tyske klubben ut til å miste stjernen til tross for tidligere forsøk på å beholde ham.

Haaland har scoret 25 mål på like mange kamper i alle konkurranser for Dortmund denne sesongen, inkludert to i søndagens 6-1 Bundesliga-seier mot Wolfsburg.

– Strøm ESPN FC daglig på ESPN + (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Logg inn nå

PAPIR SLADDER

– Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick diskuterte fremtiden til Cristiano Ronaldo etter å ha scoret hat-trick i de røde djevlenes 3-2-seier over Norwich City i Premier League lørdag ettermiddag. Som sitert av Manchester Evening NewsPå spørsmål om fremtiden til den 37 år gamle forwarden på Old Trafford, sa han: «Til syvende og sist er det ikke min avgjørelse. Cristiano har et ekstra år på kontrakten sin, det vil være en avgjørelse som den nye manageren vil ta. styret.»

– Marseille forbereder seg på å avvise interessen til Villarreal og Sevilla Amine Hariti følge fotmarked. 24-åringen er utlånt til Ligue 1-laget og den siste rapporten avslører at de allerede forhandler med Schalke for å gjøre hans periode permanent. Harit har spilt 24 kamper denne sesongen for Marseille, og bidratt med seks mål.

– Dette ble opplyst av Carlo Ancelotti Luca Modric han vil avslutte karrieren i Real Madrid. Kontrakten til den 36 år gamle midtbanespilleren går ut denne sommeren og snakker om den nåværende situasjonen mellom La Liga-laget og representasjonen til Modric, som sitert av Fabrice Romanosa: «Modric vil avslutte karrieren her i Real Madrid. Jeg vet ikke når, men det vil skje. Det er ideen til klubben og Luka. «

– Fremtiden til Barcelona-spissen Martin Braithwaite kan bli tydeligere med rapporter om at to klubber viser interesse for La Liga. Overføringsmarked avslører at Valencia og Celta Vigo vurderer å gjøre et trekk for den 30 år gamle danske landskampen som fant seg ut av det blå til trener Xavi Hernandez. Det har blitt rapportert at han ville være villig til å bytte mellom begge parter, selv om et offisielt tilbud ennå ikke er gitt.

– Inter Miami CF planlegger å tilby Sergio Ramos en toårig skriftlig kontrakt Ekrem Konour. Den 36 år gamle midtstopperen har ikke levd opp til forventningene i Paris Saint-Germain siden han forlot Real Madrid i fjor sommer. denne sesongen.

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.