tøft trekk av prinsesse Ingrid AlexandraNorge: Prinsesse Ingrid Alexandras tøffe grep


© Beau Monde-redaksjonen
Norge: Prinsesse Ingrid Alexandras tøffe grep

Himmelen er grensen!

Prinsesse Ingrid Alexandra i toppfart!

På baksiden av et jagerfly

Den norske prinsessen Ingrid Alexandra feirer 18-årsdagen sin i januar. Og selv om hun, i motsetning til vår voksne prinsesse Amalia, plutselig ikke har flere forpliktelser, ser det ut til at hun forbereder seg på fremtiden. Nylig har datteren til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit allerede fordypet seg i arbeidet til den norske hæren siden tilbringe en dag på en militærbase og forrige uke tok han det enda høyere: uformelt Den 17 år gamle studenten og kommende kronprinsesse satte seg på baksiden av et jagerfly for å fly med det norske luftforsvaret.

Militær utdanning

Fra baksetet kunne prinsesse Ingrid Alexandra allerede få et glimt av sitt fremtidige rike. Ifølge hoffet viste jagerflyturen henne «mye av Nord-Norge» i en hastighet litt høyere enn en kongevogn. Palasset sier at etter disse to besøkene vil prinsessen utdype militæret ytterligere. I Norge er den regjerende kongen eller dronningen formelt sett også militærets øverste sjef, så litt trening som dette er en bonus for den fremtidige kronprinsessen. Men hva om han starter militærtrening som prinsesse Elizabeth av Belgia? I år siden Ingrid Alessandra fullfør videregående først, hvem vet hva som skjer videre.

flygende kongelige

Nå var prinsesse Ingrid Alexandra fortsatt bak i jagerflyet, men det er mange av dem ekte som setter seg bak rattet i kupeen. Kong William Alexander flyr jevnlig som pilot for KLM, og prins William vet hvordan man trygt kan lande et helikopter. Vel, en jetjager er litt annerledes, men det å mestre flyferdigheter (militære) i prinsippet er ikke et vanvittig trekk for tronfølgerne.

Selv om Ingrid fortsatt har god tid til å gjøre det ung og sytten år gammel å være. Selv når han blåser ut atten lys, kan han rimeligvis holde seg i bakgrunnen til faren Haakon tar tronen.

Regina Becker

"Typisk alkoholutøver. Subtilt sjarmerende sosiale medier-elsker. Freelance zombie-forsker. Popkultur-banebryter."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.