Ticker Olympia 2022: Den tyske stafetten vinner sølv i nordisk kombinert


Mer enn hundre løp vil bli avholdt under vinter-OL i Beijing. Du kan alltid være der med vår live ticker for OL i 2022.

Syv idretter, 15 disipliner, 109 konkurranser: det er et fullt program ved OL i 2022 i Beijing. Vil du være der live når avgjørelsene tas? Her finner du vår liveticker for de olympiske vinterlekene, som finner sted fra 4. til 20. februar.

Live ticker for OL i 2022

Følgende direktesendte senter vil ikke bare tilby live ticker for OL i 2022 fra 4. februar. Det er også en oversikt over alle datoer, resultater og medaljer fra vinterlekene. Bare klikk på de aktuelle menyelementene for å se relevant informasjon.

Olympiske vinterleker 2022 i live-tickeren: legg merke til tidsforskjellen

Som et alternativ til live-tickeren kan seerne også se OL i 2022 i TV eller følg direktesendingen. Kringkasterne deler sendingen ARD Og ZDF. Til og med Eurosport 1 sender konkurranser.

Uansett må tidsforskjellen, som er syv timer mellom Tyskland og Beijing, tas i betraktning. Hvis en konkurranse ved OL i Beijing starter klokken 10:00, i Tyskland er det for eksempel bare klokken 03:00, og derfor fortsatt midt på natten.

Les dette også

Sport og disipliner ved OL i Beijing

Noen av de syv idrettene ved OL i Beijing 2022 er delt inn i disipliner. For eksempel inkluderer skøyter kunstløp, hurtigløp og kortbane. Dette er en oversikt over alle idretter og disipliner:

  • Skiskyting
  • Bob sport med bob og skjelett
  • Krøll
  • Ishockey
  • skøyter med kunstløp, skøyter og kort bane
  • Rennrodelln
  • ski med alpintGratis ski, nordisk kombinasjonlangrenn, skihopping og snowboard

Vinter-OL er imidlertid ikke bare det Sport. Konkurranser har også en politisk side. På den ene siden er de preget av strenge kronemål.

På den annen side er det en diplomatisk boikott fra flere land. Blant annet sender ikke USA offisielle representanter til Beijing, noe de begrunner med menneskerettighetsbrudd i Kina. (sge)

Vi vil vite hva du synes: Augsburger Allgemeine samarbeider derfor med opinionsforskningsinstituttet Civey. Les her hva representative undersøkelser handler om og hvorfor du bør registrere deg.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.