Slik registrerer du din restaurant eller bar i Just Eat

Platformen for levering av måltider kan hjelpe deg med å øke inntektene dine.

Den berømte Just Eat-plattformen gir oss muligheten til å nyte et bredt utvalg av restauranter i sitt innflytelsesområde. Sjelden er lokaliteten som ikke har noen virksomheter knyttet til denne kjeden. Og ikke bare hurtigmat! I denne artikkelen forklarer vi hvordan du registrerer baren eller restauranten din hos Just Eat og øker salget. Det er ikke en komplisert prosess, og innsatsen kan være verdt det hvis du ønsker å utvide virksomheten din, en annen mulighet som kan hjelpe deg med å håndtere denne kompliserte situasjonen.

Fordi det anbefales å slå av kameraet under forretningsmøter

Hva er JustEat?

Det er en plattform som vises i både web- og app-format og ble grunnlagt i Danmark i 2001, selv om den for tiden er lokalisert i Storbritannia. Den har 94 200 medlemsrestauranter over hele Europa og når svimlende 24 millioner aktive kunder. Just Eat tilbyr sine tjenester, i tillegg til Spania, i Danmark, Storbritannia, Canada, Irland, Frankrike, Sveits, Norge, Italia, Brasil, Mexico, Australia og New Zealand. I følge de siste dataene fra selskapet, som dateres tilbake til 2017, var omsetningen det året 612 millioner euro på verdensbasis.

Det var ikke før i 2010 at han ankom Spania, med Madrid som stedet hvor hovedkvarteret hans ligger. I vårt land sysselsetter det mer enn 100 personer, har 9000 tilknyttede restauranter og et publikum på 2 millioner kunder. For tiden er det 60 forskjellige typer mat i den spanske versjonen av plattformen. Betjeningen for kunder er veldig enkel, bare registrer deg i applikasjonen, skriv inn en adresse og se hvilke restauranter som tilbyr hjemlevering i området der du er.

Det beste med Just Eat er at du kan bruke det mens du reiser, bare endre leveringsadressen og appen viser deg automatisk de beste alternativene for deg. Bestillinger legges inn fra applikasjonen eller nettleseren, samt fra betaling, som kan bruke et kredittkort eller PayPals betalingsplattform.

Når du har lagt inn bestillingen, er det bare å vente på at restauranten bekrefter mottak, noe som tar bare noen få minutter. Fra nå av vil du ha en estimert leveringstid, hvorfra du kan nyte bestillingen din. For å fullføre hele prosessen kan du gjøre restaurant- og matvurderingen etter at du er ferdig.

Plattformen tilbyr rabattkoder på gjentakende basis, slik at du kan nyte favorittrettene dine til en mye billigere pris. Just Eat er ikke noe mer enn svaret på nye måter å forstå livet på og spising er en del av det. For øyeblikket er Just Eat en annen av matleveringsappene vi kan finne.

Fordeler med å bruke Just Eat i baren eller restauranten din

I disse komplekse tidene som vi har måttet leve med, med en pandemisituasjon som har straffet et stort antall hotelleiere, kan registrering på plattformen være en løsning som bidrar til å overleve. Du har absolutt muligheten til å tilby en matleveringstjeneste, da vi for tiden har sikre pakkesystemer som garanterer levering i perfekt stand. Hvis du kanskje ikke har tenkt på det, kan det være et godt tidspunkt nå.

Har du en bar eller restaurant som kun tilbyr mat på stedet, kan du utvide rekkevidden og betjene folk som av en eller annen grunn ikke kommer seg rundt. Tenk på de som jobber på et kontor og ikke kan forlate det for å spise, de som bor på hotell og ikke vil forlate rommet og ikke engang en ansatt. Det er ikke nødvendig å assosiere mat med hjem utelukkende som noe relatert til fritid eller når vi ikke har lyst til å lage mat.

Logisk sett må du ta i betraktning at å tilby en hjemleveringstjeneste krever at du har en person som er ansvarlig for disse leveransene. Kundene setter veldig pris på at bestillingene deres kommer til avtalt tid og i god stand. Derfor er investeringen i denne typen ansatte helt nødvendig, men regningene kan komme opp dersom tjenesten din blir vellykket. På plattformsiden anslås det at faktureringen din kan øke mellom 15 og 20 % og at investeringen som er gjort vil bli gjenvunnet på mindre enn 10 bestillinger. Hvis du tilbyr denne tjenesten, kan de sannsynligvis balansere kontoene dine og åpne en ny faktureringskanal for kafeen eller restauranten din. Kjenner du forresten Nomo-applikasjonen for administrasjon og fakturering?

Slik registrerer du din restaurant eller bar i Just Eat

Å registrere baren eller restauranten din på denne plattformen er ikke en kompleks prosess. Det er en nettside for å bli med i Just Eat-restaurantfellesskapet der du må skrive inn informasjon, inkludert navnet på restauranten din, et mobilnummer, postnummeret til restauranten din og en e-post. Når skjemaet er sendt, vil plattformen kontakte deg for å foreslå den beste løsningen. Hvis restauranten eller baren din er i en liten by, kan den kanskje ikke dra nytte av Just Eat, men for å unngå tvil er det alltid best å ta en titt.

Registrer en restaurant i Just Eat

Når plattformen har kontaktet deg og testet gjennomførbarheten, vil du motta kontrollmaskinen og alt du trenger for å begynne å jobbe på kontoret ditt. Når registreringsprosessen er fullført og virksomheten din har blitt registrert, er alt du trenger å gjøre å vente på at kundene begynner å legge inn bestillinger.

Du har allerede alle nødvendige elementer for å registrere baren eller restauranten din på Just Eat-plattformen. Det er en annen måte å åpne opp rekkevidden på og dermed øke faktureringen. Tror det er et fenomen som fortsetter å vokse, å be om mat hjemme er enda en sjanse som fortsetter å få tilhengere.

Beslektede emner: Pro

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.