Thomas Cheverud | nekrologer | news-gazette.com

URBAN – Thomas Robert Cheverud (aka Thor og Old Tom) døde fredelig i sitt hjem i Urbana i slutten av april 2022.

Tom ble født i Chicago 14. juli 1950 og vokste opp i Riverdale inntil han flyttet til Champaign-Urbana for å gå på University of Illinois i 1968. På 1970-tallet var Tom medgrunnlegger av den ideelle organisasjonen Record Service som støttet mat og klær kooperativer og fungerte som 5. menighets demokratiske rådmann i Urbana fra 1977 til 1981.

Tom har hatt en rekke jobber i bygge- og anleggsbransjen gjennom årene og fungerte som fagforeningsadministrator før han trakk seg fra Plastipak for flere år siden. Tom har alltid hatt en forkjærlighet for kunnskap, natur og sport. Som en glupsk leser var Tom et vandrende virtuelt leksikon om en myriade av emner og var alltid interessert i å diskutere og debattere ideer. Med sin lidenskap for fugletitting og hagearbeid prydet han hvert hjem han bodde i og likte å gjøre det samme for andre. Tom trente alltid på gitar og begynte å spille poker i de senere årene. Han begynte nylig å vie seg til design av mikroaquascapes. Når det gjelder sporten, var Tom en ivrig tilhenger av Chicago White Sox and Bulls, brukte mange år på å trene baseball og ungdomsbasketball i Urbana og var medlem av det legendariske High «N Mighty softball-laget.

Tom var veldig stolt av sin norske arv og betraktet turen til Norge med broren for å besøke familie- og forfedresteder som livets reise.

Tom har vist stor vennlighet, oppmuntring og omtanke for de han brydde seg om i livet og vil bli sårt savnet av alle som kjente ham.

Tom forlater sønnen, Robert Thomas Cheverud fra Champaign-Urbana; av hans tre yngre brødre Joanie (Cheverud) Stern, Kathi Cheverud og Jim Cheverud; og hans barnebarn, Eirik og Bryan Cheverud, og barnebarn, Emma Stern og Mary Grace Cheverud. Forut for Tom dør foreldrene Robert Lloyd og Mary Ellen (Fox) Cheverud.

Toms fulle, vellevde liv vil bli feiret med familie og venner 22. mai 2022, kl. 13.00 til 17.00 i Esquire Lounge, 106 N. Walnut St., Champaign.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.