Therese Lindgren selger skjønnhetsfirmaet Indy Beauty

Det er fem år siden influencer og gründer Therése Lindgren, 35, grunnla skjønnhetsselskapet Indy Beauty med fokus på veganske produkter.

Nå kunngjør han på Instagram at han selger selskapet til det svenske selskapet CCS Skincare Brands.

«De vil fortsette å utvikle Indy Beauty basert på de samme verdiene og høye kravene til kvalitet, etikk og åpenhet som er knyttet til merkevaren i dag.

Jeg vil fortsette å være ansiktet til Indy Beauty en stund, men ikke i form av en medeier. Vi gjorde et godt hjørne av det!», skriver Therése Lindgren på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CdaXigluulC/

Omsetning over 40 millioner

I 2020 hadde Indy Beauty en omsetning på cirka 41 millioner SEK og et resultat på 5,5 millioner SEK. Selskapet hadde også eiendeler på over 16 millioner.

Therése Lindgren er stolt av selskapet sitt, som hun nå velger å selge.

«For fem år siden var det umulig å finne veganske skjønnhetsprodukter, selv ikke når e-postselskaper kunne/ønsket å fortelle hvilke produkter som inneholdt dyr, mens det i dag er regelen snarere enn unntaket for merker å kommunisere hvilke produkter som er veganske og ikke. Jeg tør påstå at Indy Beauty har hatt en hånd på spill når det kommer til denne endringen, og jeg er så jævla stolt av det», skriver hun på Instagram.

I 2020 solgte Bianca Ingrosso en del av sminkeselskapet sitt Caia og tjente deretter rundt 200 millioner SEK. Isabella Löwengrip solgte også skjønnhetsselskapet Löwengrip Beauty til Norges Dermanordic samme år og tjente da 12,7 millioner SEK.

LES MER: Millioner treff for YouTuber Therése Lindgren: 13,5 millioner SEK i fjor
LES MER: Sommervert Therése Lindgren – visste du om henne?
LES MER: Therese Lindgren går av etter én million treff

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.