Riddere tillater kun 1 sveipetreff | Nyheter, sport, jobb


NORGE – Mandag gjennomførte Norges gutteuniversitetsbaseballag en North Central-dobbelthodesveip mandag, unntatt tilreisende Jets i begge kampene.

I åpningen fikk Knights en solid prestasjon fra stjernen Nolan Amundson, som matchet North Central-redningsmannen Alex Ortman uten hell til en 5-0 seier over seks omganger.

Amundson eliminerte 7 omganger på 4,1, med Ortman som ga 1 i de siste 1,2 rammene. Til tross for at de ikke lykkes, klarte Jets å få trafikk på basisrutene takket være 8 turer sendt ut av de to norske utskytningene, inkludert 6 av Amundson.

På platen ble Knights ledet av Landon Amundson, som hadde 2-3 med en dobbel og walk, og 3 RBI.

Carson Chartier (1-2, R, RBI) og Michael Peterson (1-2) scoret også treff for Norge i seieren.

Knights fullførte konkurransen med en 10-0 seier over fire omganger på kveldsspillet. Norge-stjernen Cale Baij slo ut Jets med en full 1-takts spillprestasjon som inkluderte 8 strikeouts og bare 1 walk.

Offensivt var Knights konstant på offensiven, og scoret i alle fire omganger, med de fleste poengene i et 6-poengs utbrudd i den tredje. Seieren inkluderte suksessene til 11 forskjellige riddere, med Landon Amundson, Baij og Carlson som hver slo en dobbel og ledet på et løp.

Trent Naser hadde Jets» eneste suksess for natten i nederlaget i Game 2.Dagens siste nyheter og mer i innboksen din


Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.