Stoletheshow trives i nye retninger · Siste travnyheter · Travrittet

Når V75 Winter Burst drar på utenlandsturné, ser det ut til å være synonymt med tåke for dagen. Sikten til og fra banen i hovedstaden Bjerke var svært begrenset da nest siste dag av V75-festivalen ble avgjort.

Stjal showet (fra Dream Vacation) som opptrådte på høyt nivå med Marcus Lindgren i løpet av karrieren ble overført til Frode Hamre i fjor høst. Etter to andreplasser på rad i det nye kongeriket er han nå seirende. Frode Hamre klarte å holde ledelsen i en ganske solid kamp på 2-300 meter. Med hodeløpet fullført ble det ganske udramatisk da han tok en komfortabel seier, nummer to på rad.

– Han er veldig smidig og har god teknikk. Nå får vi se litt om det holder i vinter eller hva planen blir, sa Frode Hamre til Kanal 75.

Norge-Sverige: 6-1

Det ble en allround svensk seier i form av en trent Paw Mahony Jatzy Jazz (f.eks. Nu Pagadi). Peter Strömberg, som tok oppgaven på sulkyen, var ivrig etter å ta ledelsen og til tross for et ganske friskt løp i løpet holdt han reven trygt unna.

– Jeg synes det var kjempebra. Vi fikk ikke sitte stille men fikk noen små pushere, men hun strakk ut og vant med oppsparte krefter. Mye moro å komme hit og vinne, en god avslutning på året, sa Peter Strömberg til Kanal 75.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.