Sopra Steria kunngjør det planlagte oppkjøpet av Norwegian Labs, Company news

IT-tjenesteselskapet Sopra Steria har annonsert planer om å kjøpe det norske selskapet Labs. Det forventes å bli ferdigstilt i tredje kvartal i år.


Sopra Steria kunngjør planlagt oppkjøp av norske laboratorier | Bildekreditt: Shutterstock

Sopra Steria har annonsert planer om å kjøpe det norske konsulentfirmaet som spesialiserer seg på Digital User Experience Labs. Med hovedkontor i Norges nest største by, Bergen, har Labs mer enn femti konsulenter som spesialiserer seg på » tjenester for transformasjon av digitale kundeopplevelser «.

Oppkjøpet forventes å avsluttes senere i år, i tredje kvartal, og vil tillate Sopra Steria-gruppen å styrke sin digitale konsulentvirksomhet. Ingen tall er oppgitt i sammenheng med transaksjonen.

Vi husker at i første kvartal utgjorde fakturaene til konsernet 1,16 milliarder euro, en økning på 2,2 % på ett år. Den gode dynamikken i markedet tillot Sopra Steria å registrere en god kommersiell ytelse, bedre enn de foregående kvartalene.

Bekreftede årlige mål

Offentlig sektor og forsvarssektoren var fortsatt svært aktiv. » For eksempel ble flere viktige kontrakter i disse to sektorene annonsert i løpet av kvartalet: Brasidas for det franske departementet for væpnede styrker (nytt enkelt informasjonssystem for å opprettholde luftfartsmessige driftsforhold), cybersikkerhet for europeiske byråer, LISA og Frontex, utvikling av en sentralisert grensekontrollsystem for det franske innenriksdepartementet, utvikling av det nasjonale veitrafikkinformasjonssystemet for motorveiene i England «, gruppen hadde spesifisert i en uttalelse.

Når det gjelder mål, sikter Sopra Steria mot en organisk inntektsvekst på mellom 3 og 5 % for inneværende år, for en driftsmargin på mellom 7,5 og 8 %. Selskapet forventer også å generere fri kontantstrøm på ca. € 150 millioner ved slutten av året.

På børsen er aksjen stabil på € 164.


Investere


Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.