Skolesikkerhetstilskudd er gode nyheter for regionen, staten | Nyheter, sport, jobb


Guvernør Gretchen Whitmer kunngjorde tirsdag at 150 priser ble gitt til 57 lokale skoledistrikter, 14 ungdomsskoledistrikter, 40 ikke-offentlige skoler og 39 offentlige skoleakademier for 10 millioner dollar i statlig finansiering fra Competitive School Safety Grants Program.

Vi er glade for å rapportere at noen av disse tilskuddene har blitt tildelt skoler på den øvre halvøya og vil gå til kjøp av utstyr og/eller teknologi for å forbedre sikkerheten til skolebygninger, elever og ansatte, sa guvernørens kontor.

UP-skolene som ble tildelt tilskudd var:

≤ Copper Island Academy, Calumet, $35 000

≤ Delta-Schoolcraft Intermediate School District, Escanaba, $ 37 613

≤ Gogebic-Ontonagon Intermediate School District, Bergland, $ 50 000

≤ Gwinn Area Community Schools, $ 150 000

≤ Holy Name Catholic School / Holy Name High School, Chesterton Academy, Escanaba, $ 23 965

≤ Holy Spirit Central Catholic School, Norge, 24 000 dollar

≤ Houghton-Portage Township Schools, $25 238

≤ Iron Mountain Public Schools, $250 000

≤ Lake Linden-Hubbell Elementary / High School, $ 62 238

≤ Central Peninsula School District, Rock, $40 000

≤ Rapid River Public Schools, $28 284

≤ Sault Ste. Marie Area Public Schools, $ 250 000

≤ Middle Schools, Eben Junction, $ 34 238

«Michigan-elever og lærere fortjener å føle seg trygge på skolen,» Whitmer sa i en uttalelse. «Jeg er stolt over at dette statsfinansierte tilskuddsprogrammet hjelper skoler med å gjøre forbedringer for å holde elever og lærere trygge ved å finansiere tryggere læringsmiljøer. I mitt budsjettforslag for neste skoleår foreslo jeg 66 millioner dollar i skolesikkerhetstilskudd, tilsvarende det totale beløpet som er fordelt siden 2015.

«Med dette historiske forslaget og mitt bredere utdanningsbudsjett, som inkluderer ressurser for å forbedre hvert barns klasseromsopplevelse, bygge og renovere skolefasiliteter, og beholde og rekruttere flere lærere, vil vi investere i hver skole og i hvert distrikt i Michigan».

Totalt 336 kvalifiserte søknader ble mottatt, som krever cirka 35 millioner dollar i finansiering, ifølge guvernørens kontor. Tilskuddssøknader ble gjennomgått av en komité som inkluderte representanter fra Michigan State Police, Michigan Police Chiefs Association, Michigan Sheriffs Association, Michigan Department of Education, Association of Michigan ikke-offentlige skoler, Michigan Emergency Management Association, charterskoler og personellsikkerhetsskoler. Tilskuddsmottakere har frist til 1. juli 2023 på å bruke belønningene sine.

Vi berømmer våre lokale skoler for å ta initiativet til å søke om disse tilskuddene, siden de garantert vil gjøre en forskjell for å holde våre elever og lærere trygge i årene som kommer.Dagens siste nyheter og mer i innboksen din


Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.