Sissel mottar Pillars of Humanity-prisen for kreativitet | Nyheter, sport, jobb


1/2

Den norske sangeren Sissel Kyrkjebø opptrer på Tom Holdman Studios» Roots of Humanity-innsamling i Salt Lake City lørdag 23. april 2022.

Med tillatelse fra August Miller

2/2

Prisen for kreativiteten til menneskehetens syv søyler ble overrakt Sissel Kyrkjebø lørdag 23. april 2022.

Med tillatelse fra Roots of Humanity Foundation
For år med humanitært arbeid over hele verden mottok sanger Sissel Kyrkjebø den første Seven Pillars of Humanity Creativity Award fra The Roots of Humanity Foundation lørdag.

Kyrkjebø mottok denne prisen for sin historie med handlinger som representerer menneskehetens beste, ifølge en pressemelding distribuert av The Roots of Humanity Foundation. Hun er UNICEF-ambassadør og lager musikk med positive og oppløftende budskap.

Kyrkjebø, fra Bergen på vestkysten av Norge, regnes av mange som en norsk nasjonalskatt. Hun har opptrådt med artister i alle sjangre, inkludert Celine Dion, Sting, Willie Nelson, Josh Groban og Tabernacle Choir på Temple Square.

Hun har også mottatt en rekke priser i hjemlandet, i tillegg til å bli utnevnt til Paul Harris Fellow av Rotary International i 1995 og UNICEF Goodwill Ambassador i 2005.

«[The Pillars of Humanity are] noe alle burde se rundt om i verden, sa Kyrkjebø i en pressemelding.[They] gå rett til hjertet mitt. Du ga meg denne prisen for kreativitet, og jeg føler at jeg må gi deg en pris for kreativitet.»

Kyrkjebø er tidenes første vinner av Seven Pillar Creativity Award. I august ble Seven Pillar Courage-førsteprisen tildelt Mary Major, og organisasjonene planlegger å dele ut Seven Pillar Knowledge, Faith, Love, Unity and Freedom-prisene senere i år.

«Sissel utstråler alle egenskapene til menneskelige evner,» sa Tom Holdman, kunstner og grunnleggende styremedlem i Roots of Humanity Foundation, i en pressemelding. «Vi kunne ikke vært mer glade for å hedre talentet hennes som sangartist over hele verden.»

Seven Pillars of Humanity-prisene tilsvarer de Seven Pillars of Humanity som fremmes av organisasjonen: disse pilarene er Kunnskap, Kreativitet, Tro, Kjærlighet, Enhet, Frihet og Mot.

«Anlegget vil huse den største glassmaleriet i verden og vil tjene som et sted for personlig inspirasjon, refleksjon, helbredelse og vekst, med mål om å utdanne, forene og forbinde individer ved å uttrykke alle fellestrekkene til menneskeheten» en pressemelding distribuert av The Roots of Humanity Foundation.

Hvert av disse søylepanelene er 3,5 fot brede, 7 fot høye og skildrer et landskap av et av de syv kontinentene.

Roots of Humanity Foundation er en Lehi-basert ideell organisasjon dedikert til kunst og utdanning for å fremme aktelse, tilknytning og kreativitet hos enkeltpersoner, forene og inspirerende samfunn.Nyhetsbulletin

Bli med de tusenvis av mennesker som allerede mottar vårt daglige nyhetsbrev.


Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.