Ridderne feier «gjeste»-tvillingen BR-H | Nyheter, sport, jobb

NORGE – Det kan ha vært litt forvirrende for noen, ettersom Norges softballkvinner var «besøkende» mandag på eget felt mot Bark River-Harris.

Med Broncos-leiren under vann ble mandagens dobbelthode flyttet til Norge, men Broncos spiller fortsatt som «hjem» troppen. Imidlertid kunne de ha ventet med å utsette kampene helt, da Knights (11-4) feide begge kampene i imponerende stil, 10-0 og 20-0.

I åpningskampen viste Norges startende pitcher Kali Stanchina seg som mer enn Broncos kunne takle. Stanchina var nesten perfekt til å kaste en no-hitter, og ga fra seg bare en 5-innings walk of work. Han fikk 7 fans i seieren da han kastet sitt andre nei-nei på rad på husdiamanten.

Stanchina fikk mye offensiv støtte, om enn ikke med en gang. Kampen ble 0-0 i tredje omgang, da Norge til slutt slo gjennom med 3 poeng. Knights slo ytterligere 5 poeng i den fjerde og ytterligere 2 poeng i den femte omgangen.

Stanchina hjalp sin egen sak, og gikk 2-3 i potten med en RBI og et par poeng.

Averie Popp (1-3, 3 RBI) hadde den store hiten for Norge, en trepoengs homer i kvarteret som ga Knights en 8-0 ledelse.

Donna VanHolla (1-3), Gabby Leiker (1-3, R) og Elizabeth Rometti (1-3, 2 RBI, R) var også suksessrike for Knights, som scoret 3 uopptjente poeng takket være 3 feil. Bronchus.

Slagene var enda mer imponerende i mandagens andre kamp i dag, med Knights som slo 17 slag for å vinne 20-0 på bare 3 omganger.

Stanchina (3-3, BB, RBI, 3 Rs), Hannah Burklund (3-4, 4 RBI, 3 Rs) og VanHolla (3-4, RBI, 2 Rs) ledet an med 3 treff hver.

Som om det ikke var nok, Popp (2-2, 4 RBI, 2 R), Leiker (2-3, 2 RBI, 2 R, BB), Rometti (2-3, 5 RBI, 2 R) og Olivia Kraemer (2 -3, 3 Rs) kombinerte for 8 flere treff, med Rometti som slo dagens andre homer på Knights.

På haugen sørget Burklund for at angrepet ikke gikk til spille, og kastet 3 målløse omganger for seieren. Knights-pitcheren slapp kun inn 2 treff og 2 walks, mens han slo ut 4 Broncos.

Burklund hadde også fordel av et kvalitetsforsvar fra sine andre Knights, da midtbanespiller VanHolla, kortstopper Stanchina og catcher Popp slo seg sammen for et flatt spill for å holde Broncos målløse etter en Bark River-treffer.-Harris scoret en trippel.