Hazel E. Caskey – West Central Tribune

Hazel E. Caskey, 100, fra Willmar, døde fredag ​​22. april på Carris Health Care Centre and Therapy Suites. Begravelsen hans vil finne sted klokken 11 fredag ​​6. mai i Harvey Anderson Funeral Home i Willmar med begravelse på Libanon Cemetery i New London. Besøket vil være fra 17.00 til 19.00, torsdag i begravelsesbyrået og vil fortsette en time før gudstjenesten. www.hafh.org

Hazel ble født 7. juli 1921 i Lake Andrew Township, Kandiyohi County, MN, datter av Anders og Matilda (Nelson) Sakariason. Hun var den yngste av 11 barn. Hun vokste opp på familiegården på den sørlige bredden av Lake Andrew og fikk sin utdannelse i distrikt 8 i landlige New London. Hazel ble døpt og konfirmert i den lutherske kirken i Libanon. Hun drev oppdrett med familien og broren Carl, og oppdrettet kyr, griser og fjørfe frem til ekteskapet.

Den 4. april 1953 giftet hun seg med Raymond T. Caskey i den lutherske kirken i Libanon. De slo seg ned på en 160 mål stor gård nær Priam, hvor de dyrket forskjellige avlinger. De bygde sine egne driftsbygninger for kalvingen deres for å fullføre grisedriften, med opptil 700 griser. Hun har alltid likt å ta seg av smågriser og jobbe som gårdskone. Raymond døde i 1983. Hazel fortsatte å bo på gården ved hjelp av barna sine og hjalp Bill med skaparbeidet hans. I 1990 flyttet hun til et nytt hjem i Raymond hvor blomsterhagearbeid, quilting, reise, baking og besøk med familie og venner ble morsomme ting å gjøre. Hun har laget hundrevis av dyner selv, så vel som de som er laget med familie, venner og kirke. Å reise til det kontinentale USA, Alaska, Hawaii, Norge, Sverige og Danmark var et stort eventyr for henne.

Hun blir overlevd av sin sønn, William (Kathleen) Caskey fra Raymond; barnebarn, Zachary og Jordan; svigerinne, Delores Caskey av Willmar og mange nieser, nevøer og andre slektninger og venner.

I tillegg til mannen sin, Raymond, ble hun forfulgt i døden av foreldrene, sønnen Glen; fire brødre: Carl, Eddie (Bernice), Martin (LaVerne), Paul (Esther); seks søstre: Anna (Thomas) Tollefson, Esther (Hans) Johnson, Mabel (Harry) Berg, Nellie (Christian) Peterson, Dora (Otto) Henschien, Clara (Johnny) Gjelhaug, samt mange nieser, nevøer og andre slektninger og venner.

Familien vil gjerne takke personalet ved Carris Health Care Center og Therapy Suites for omsorgen de siste tre årene. Takk også til naboer og venner for alt du har gjort for Hazel opp gjennom årene. Spesiell takk til pastor Wayne Kopitzke for de mange besøkene. Vi er veldig takknemlige for Hazels 100 år, hennes mange velsignelser og løftet om frelse gjennom hennes sønn, Jesus.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.