Reise til Japan med Kidi Globe Trotter kreative kit!

Etter våre svært positive tester av Envoyajeux Japon-saken og Fabulaxbox Sakura Dori, fortsetter vi å være interessert i disse selskapene som prøver å gjøre oppdagelsen av verden enda morsommere og kreativere for de minste. I dag presenterer vi Kidi Globe Trotter, et rimelig månedlig bokssett for å få barna til å reise rundt i verden, gjennom kreative sett. Og for denne desember måned 2021 er Japan i søkelyset! Muligheten for Journal du Japon å oppdage dette settet som setter øye på det.

Hva er Kidi Globe Trotter?

© Kidi Globe Trotter

Kidi Globe Trotter er en morsom månedsboks for større barn fra 6 til 11 år hvor du hovedsakelig kan finne kreativt materiale og et magasin, rundt om i et land, en region eller en by. Laget av et team på 4 etter fengslingen i mars 2020, har lekegrind som mål å tilfredsstille et behov for læring og arbeid som barnet søker etter. kreative ferdigheter mens du lærer. » Kombiner morsomme aktiviteter, lesing, oppskrifter, spill og fargelegging“, Settene er designet for å utdanne, underholde og åpne opp for verden. Filosofien til teamet er å oppmuntre unge mennesker til å vokse opp i selskap med fremmede kulturer for å fremme åpenhet, medfølelse, nysgjerrighet, respekt … Alt ved å utvikle sin kreativitet og dele øyeblikk av medvirkning med dem.

© Kidi Globe Trotter

Vakre ambisjoner som materialiserer seg i formen et sett mottatt i en stor konvolutt, hver måned. Hvert sett fokuserer derfor på et land (Italia, Norge, Sør-Korea, Mexico, Ghana, etc.), en region eller en by og inneholder:

  • Kreativt tilbehør nødvendig for å gjennomføre temaaktiviteter rundt destinasjonen
  • Et illustrert magasin rikt fylt med spill, informasjon, vokabular, oppskrifter, etc.
  • De små godbiter å samle (foto, stempel og klistremerke)
  • En flott fargeleggingsplakat

Alt dette for den lille prisen på 10,90 euro som månedlig abonnement uten forpliktelser eller € 12,90 per enhet på e-butikken fra Kidi Globe Trotter og i noen butikker som Cultura.

Japansk kreativt sett

Etter å ha fått barna til å reise til 13 land, er her teamet til Kidi Globe Trotter har valgt å dedikere sin siste utgave av 2021 til Land of the Rising Sun! Hvis vi hver gang ser ordet «Japan» skrevet et sted, kan vi frykte det verste og finne sushi, sumobrytere eller mange i de første linjene. maneki-neko. Ikke noe av dette her, Kidi Globe Trotter-teamet prøvde å ikke nøye seg med enkle skudd, for vår største glede!

De kreative aktivitetene som er valgt av teamet, er kreasjoner som barnet ledes til å lage ved hjelp av materialet som tilbys. Her blir barnet ledsaget for å gjøre:

  • Fra origami,
  • en Japansk fan,
  • fra koi karpe,
  • er en bokmerke godt møblert av en kvinne i kimono !

For å lage alle disse kreasjonene er det åpenbart alt nødvendig materiale (papirer, tilbehør, etc.), men fremfor alt et magasin Veldig full hvor vi oppdager alle detaljfasene i realiseringen, mellom flere flere kultursider og ekstra spill som endelig stenger dette bladet et feriehefte der barnet kan fordype seg og svinge mellom lesninger, spill og kreasjoner.

I tillegg til alt dette finner vi i dette settet et bilde av Shibuya, en bjelle Og en flott fargeleggingsplakat der vi identifiserer forskjellige symboler for Japan, for eksempel en Gameboy, en kokeshi-dukke, en torii, en pagode eller en bolle med vinduer.

Rossanas mening

Det første som slo meg er mangfold av innhold Jeg fant i denne konvolutten gled lett inn i postkassen. Vanskelig å forestille seg at det var så mye å finne der!

Når man er knyttet til et land og dets kultur, kan man lett være kritisk til de som prøver å ta på det «i farten». Vi kan frykte mangel på dybdeforskning, snarveier eller strukturer som til syvende og sist bare vil ha effekten av å fortsette å mate klisjeene. Her trivdes jeg veldig godt mangfoldet av fag omtalt i bladet. Utover de kreative aktivitetene som jeg fant veldig interessante og perfekte for å holde barna opptatt, likte jeg spesielt dette magasinet som passer for meg en stor styrke.

settet Kidi Globte Trotter han finner ikke bare korttidsjobber for barn. Det er et reelt ønske om å dele rundt en kultur, og det viser seg i alle de små detaljene. Endelig kan kreative aktiviteter gjennomføres flere, tiden for ett eller flere øyeblikk med deling avhengig av om du foretrekker å få gleden til å vare eller ikke, mens magasinet kan nytes alene, stille, for å forlate hele tiden nødvendig for å lagre alt denne nyinnhentede informasjonen !

Ordforråd, skikker, geografi, tradisjoner … Japan vil snart ikke ha flere hemmeligheter for barna dine.

Som du kanskje har lagt merke til: denne testen av Kidi Globe Trotter Japan-settet er en suksess for oss. Hvis du ser etter en morsom aktivitet å dele regelmessig med barna dine, rundt i Japan eller i et annet land, kan du prøve abonnementet for å bestemme deg. Hvis du leter etter en morsom aktivitet for å introdusere barna dine til Japan, kan du fortsatt abonnere for denne måneden eller kjøpe settet individuelt i butikken!

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.