Ragnarok er slutten på den norske sagaen • Eurogamer.nl

Cory Barlog fra Santa Monica Studios ga ytterligere forklaring på fremtiden til God of War under et intervju med YouTuber Kaptain Kuba. I den bekrefter han det God of War: Ragnarok den siste delen av den norrøne sagaen om Kratos.

Ifølge Barlog ville det tatt for lang tid å lage en full trilogi. «Vi har jobbet med det første spillet i fem år. Jeg vet ikke hvor lang tid utviklingen av det andre spillet vil ta, men det vil trolig være likt. Så med tillegg av et tredje spill vil det ta 15 år til å fortelle hele historien. Og den er for lang.» sa den kreative lederen.

Barlog påpeker også at to spill er nok til å fortelle hele historien om Kratos og Atreus: «Vi må spørre oss selv hva som er nødvendig og hva som er nyttig. Hvis vi forteller for mange ting for spredt, risikerer vi å miste den generelle oversikten. Den taper .»

Utgivelsen av God of War: Ragnarok for PlayStation 4 og PlayStation 5 er foreløpig planlagt til 2022, selv om Balrogs uttalelser tyder på at en ytterligere forsinkelse ikke er utelukket. I mellomtiden kan du lese alt om God of War: Ragnarok her.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.