Presserom Tarnów 22.01.2022 – dagens begivenheter. Gårsdagens oppsummering: Sjekk om du ikke har vært gjennom noe viktig i Tarnów

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Se på artiklene våre lesere leste mest villig i går, 21.01, i Tarnów. Sjekk at ingenting av betydning har gått til deg. Du leste artikkelen: «Topp 10 vakreste restauranter og kafeer i Polen. Dette interiøret er flott! Blant disse er den vakreste restauranten i verden «?

Liker du rabatter?

📢 Krzysztof Hanke ønsker å bo på en yacht i Spania

Krzysztof Hanke, den uforglemmelige Bercik fra «Holy War»-serien, planlegger nok et havcruise. Standup-komikeren fortalte om sine planer for den nærmeste fremtiden.

📢 Helligdager? Ski? Zakopane topper listen over de mest søkte feriestedene på Internett. I ledelsen: Białka, Krynica, Tylicz og Czarna Góra

Fem byer i Lillepolen var blant de ti mest søkte turistmålene av polakker på Internett i vårt land. Zakopane bekreftet nok en gang sin status som «Polens vinterhovedstad» ved å beseire Karpacz og Szklarska Poręba, ifølge den siste trendanalysen utarbeidet av Google og eSky.pl. Vinterrekreasjonsentusiaster skrev ofte inn søkeord: Białka Tatrzańska, Krynica Zdrój, Czarna Góra og Tylicz. Den italienske delen av Alpene vakte størst interesse blant polske skiløpere, men også den tradisjonelt slovakiske Chopok i spissen.

Les de viktigste nyhetene mer praktisk

Markedsføringsmateriell for partnere

Presserom 22.01 Tarnów: andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi de andre artiklene som vakte oppmerksomheten til leserne i Tarnów i går. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Byen setter opp skøytebanen i vinterferien. Hvorfor så sen?

Limanowa. Det arbeides med lansering av skøytebanen på ul. Tsjekkiske Bronisław. Byen sørger for at det skal være mulig å bruke attraksjonene i vinterferien. En av Limanowa-beboerne spør imidlertid hvorfor dette skjer så sent?

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.