Premiere for de første Naturkompaniet-butikkene i Norge

I januar meldte Naturkompaniet at etableringen med e-handel og fysiske butikker var på vent i Norge og butikken åpner nå.

21. oktober åpner Naturkompaniet den første fysiske butikken i Norge i Kristiansand og en måned senere, 25. november, åpner butikken nummer to i Kongsberg. Friluftskjeden sier også flere fysiske virksomheter venter på å integrere e-handel i Norge.

– Vi er utrolig glade og stolte over lanseringen i Norge. Det er stor etterspørsel etter miljøvennlige konsepter i det norske markedet og vi i Naturkompaniet skal legge til rette for et bærekraftig friluftsliv med lidenskap for naturen som vår største drivkraft. Vår styrke har alltid vært våre erfarne medarbeidere og vår strategi med fysiske butikker og digitale kanaler. Vi etablerer nå konseptet vårt på tilsvarende måte i Norge. I Naturkompaniet ønsker vi å oppmuntre flere til å gjøre fornuftige og bærekraftige kjøp og til å velge produkter som varer lenge, sier Henrik Hoffman, administrerende direktør i Naturkompaniet i en kommentar.

I mai rekrutterte Naturkompaniet Simone Larsen, tidligere landsjef for Carlings i Sverige og driftssjef for motekjeden i Norden, frem til stillingen som detaljhandelssjef og ansvarlig for utvidelsen av friluftskjeden i Norge.


Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.