Preferred Hotels & Resorts kunngjør åpningen av ni nye uavhengige hoteller for 2022

Preferred Hotels & Resorts, verdens største uavhengige hotellmerke, kunngjør tillegget av ni nye medlemmer til sin internasjonale portefølje av unike hoteller, feriesteder og boliger innen 2022. Fra det moderne skianlegget i Utah til nasjonalmonumentet som er forvandlet til et luksuriøst designhotell i Oslo, vil hver av disse nye bydestinasjonene, strandboliger og historiske hjem tilby reisende en autentisk og personlig opplevelse, invitere dem til å koble seg tilbake til destinasjonene og inspirere lokale kulturer når de tar ut passet for nye eventyr.

Blant nyåpningene i 2022 innenfor Preferred Hotels & Resorts-porteføljen er spesielt

Pendry Park City (Utah, USA): Åpning januar 2022

Ligger i hjertet av Canyons-landsbyen på Park City Mountain, vil den storslåtte, skitilgjengelige Pendry Park City tilby en desidert moderne versjon av den tradisjonelle fjellhytten. For å reflektere det omkringliggende landskapet, vil feriestedet tilby varme og naturlige designelementer som vil skape en moderne og innbydende atmosfære. Det vil ha 153 rom, suiter og boliger, hver med store vinduer og originale kunstverk. Både gjester og lokalbefolkningen vil også ha fire uavhengige restauranter og barer, et luksuriøst Pendry spa- og treningssenter, et oppvarmet basseng og takbar, en barneklubb, Pinwheel Kids Club og mer enn 650 kvadratmeter med salonger. arrangementer.

Passalacqua (Comosjøen, Italia): åpning juni 2022

Bygget klokken 18.00Og århundre av grev Andrea Lucini Passalacqua og ligger ved bredden av Comosjøen, Villa Passalacqua har vært vertskap for historiske personer som Napoleon Bonaparte eller Winston Churchill. En søstereiendom til det ikoniske Grand Hotel Tremezzo, dette majestetiske herskapshuset med stor luksus vil inneholde 24 elegante suiter designet og innredet av en av Italias mest kjente hotellfamilier, Paolo, Antonella og Valentina De Santis. Koblet til bevaring av sin arv, vil Passalacqua tilby uvanlige tjenester: hemmelige passasjer, suiter med hundreårsbjelker satt opp i glemte staller eller til og med drivhus som skjuler hundre år gamle frukttrær. Gjestene kan nyte svømmebassenget ved innsjøen og de utendørs sportsfasilitetene i olivenlundene. De kan ta en veteranbåttur fra den private pongtongen eller nyte ulike mat- og velværeopplevelser i de nøye velstelte hagene, for eksempel spabehandlinger, yogaøkter, gård-til-bord-måltider og filmøkter under stjernene.

The Fullerton Ocean Park Hotel Hong Kong (Hong Kong): åpner sommeren 2022

Dette miljøvennlige feriestedet ved stranden ligger i Southside-området i Hong Kong, hjemmet til den ikoniske Victoria Bay og byens berømte Ocean Park, og er den etterlengtede internasjonale lanseringen av Fullerton Hotels and Resorts. Ideell for par, venner, enslige, store familier og forretningsreisende, vil dette luksushotellet ha 425 rom og suiter med utsikt over Sørkinahavet, inkludert temabarnerom og to eksklusive suiter med private bassenger. Andre fasiliteter inkluderer fire restauranter, et utendørs evighetsbasseng, et lagunebasseng og innendørs lekeområde for barn, et luksuriøst spa og treningssenter, samt allsidige innendørs og utendørs områder for å organisere aktiviteter, møter eller arrangementer, inkludert en stor ballsal med en areal på 500 kvadratmeter, uten søyler.

sly Berlin (Berlin, Tyskland): åpner sommeren 2022

Ligger i det trendy Friedrichshain-distriktet, vil Berlins kuleste nye hotell okkupere fire renoverte bygninger, forbundet med innbydende åpne gårdsrom og et fantastisk 220 kvadratmeter stort drivhus. Med 150 rom og suiter, noen med private balkonger, blander interiøret i skarpsindige Berlin natur og urban kultur, med solid eik, italiensk serpentinstein, rustfritt stål og innslag av betong inspirert av brutalistisk arkitektur. Andre høydepunkter inkluderer et velutstyrt treningsstudio og, på takterrassen, en stor badstue med spektakulær utsikt over byen. I drivhuset badet i naturlig lys, omkranset av frodig vegetasjon, skal det settes opp en livlig restaurant og bar, med åpent kjøkken og grillplass.

Sommerro (Oslo, Norge): åpning i september 2022

Sommerro markerer gjenfødelsen av en ikonisk 1930-tallsbygning i Frogner, den historiske bydelen i Oslo vest. Fullt restaurert og feirer norsk design, kombinerer det form og funksjon og blir det første hotellet i byen som okkuperer en autentisk art deco-bygning. Hotellet regnes som det største bevaringsprosjektet som noen gang er utført i Norge, og ligger i det tidligere hovedkvarteret til Oslo Lysverker, hovedstadens strømselskap. Takket være en renovering på flere millioner dollar vil den hylle den lokale kulturarven. Over hele hotellet vises originale kunstverk av den berømte norske kunstneren Per Krohg, inkludert et gigantisk veggmaleri og malt tak som minner om denne bygningens unike historie. Denne eiendommen med 231 rom (inkludert 56 boliger) er et ekte oppholdsrom, og har også fire restauranter, tre barer, møte- og arrangementslokaler som kan huse opptil 150 personer, et forgylt teater med 200 seter, et stort velværetempel og et første i Oslo er det svømmebasseng, badstue, terrasse og restaurant åpent hele året på takterrassen.

Andre åpninger planlagt i 2022

The Wall Street Hotel (New York, USA), åpner vinteren 2022: Dette raffinerte hotellet i boligstil ligger i Palazzo Tontine, en historisk bygning som huset byens første børs i 1729, og vil ha 180 romslige rom og suiter, en gourmetrestaurant drevet av en Michelin-stjernekokk, en elegant bar og salong på takterrassen

Amrit Ocean Resort & Residences (Singer Island, Palm Beach, Florida, USA), åpner april 2022: Ligger på Singer Island i Palm Beach County, spenner dette kurstedet over nesten tre hektar med eksepsjonelt hav. Det vil ha 155 rom, 34 luksussuiter og et spa fordelt over fire etasjer med meditasjonshager, rolige bassenger, Patanjali utendørs yogaklasser og spesialiserte søvnkonsultasjoner.

TOA Hotel & Spa (Zanzibar, Tanzania), åpner mai 2022: Ligger på kanten av en privat hvit sandstrand i Pongwe, på østkysten av Zanzibar, vil denne oase av fred i Det indiske hav tilby 86 moderne designede rom, inkludert åtte luksuriøse suiter, tre svømmebassenger, et luksuriøst spa, en restaurant eksklusive, tre livlige barer og en avslappende kafé

Pendry Washington DC (Washington, USA), åpner høsten 2022: på The Wharf, byens nye nabolag ved sjøen, vil dette elegante designhotellet tilby 131 rom, tre eksklusive restaurant- og barkonsepter, Pendry Spa og et treningssenter, samt 450 kvadratmeter med innendørs og utendørs møteplasser.

Reisende som ønsker å bestille et opphold på et av disse nye hotellene, eller en av de 650 eiendommene i Preferred Hotel-gruppen, kan tjene eksklusive priser, samle poeng og nyte store umiddelbare fordeler med hvert kvalifisert opphold, samtidig som de drar nytte av spesialtilbud og partnerskap kun forbeholdt medlemmer. Alt de trenger å gjøre er å bli med i I Prefer Hotel Rewards, verdens største uavhengige hotelllojalitetsprogram, som for tiden betjener over 4 millioner reisende.

Informasjon om favoritthoteller og feriesteder
Preferred Hotels & Resorts, det største uavhengige hotellmerket i verden, representerer mer enn 700 eksklusive hoteller, feriesteder, boliger og hotellgrupper i 80 land. Gjennom sine fem internasjonale kolleksjoner forbinder Preferred Hotels & Resorts kresne reisende med en eksklusiv luksusopplevelse som møter deres stil- og livsstilspreferanser under alle omstendigheter. Hver eiendom i porteføljen tilbyr høye standarder og uovertruffen servicenivå som kreves av Preferred Hotels & Resorts integrerte kvalitetssikringsprogram. Lojalitetsprogrammene I Prefer ™, Preferred Residences℠, Preferred Family℠, Preferred Pride℠ og Preferred Golf ™ tilbyr verdifulle fordeler til reisende som leter etter en unik opplevelse.

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.