Pensjonist, er du fornøyd med den polske avtalen? Og vet du at du vil betale en høyere premie?

Skatte- og pensjonsendringene inkludert i den polske Ladaen forutsetter at personer som mottar ytelser opp til PLN 2500 brutto ikke vil betale inntektsskatt.

De som tjener mest skal betale skatten, men til en lavere sats enn dagens. Så alle grupper av seniorer vil tjene på det.

Den verste nyheten er at pensjonister ikke vil gå glipp av en økning i helsepremien. Det vil være opptil 9 %. fordeler. Eldre kan ikke regne med slike rabatter som gründere vil ha krav på. Sistnevnte betaler denne premien bare 4,9 prosent neste år.

Se også: Rekordøkning for pensjonister? Økonomen benekter forhåpningene

Lineær premie for engangsbeløp og liner

Detaljer om premieendringene ble avslørt av visefinansminister Jan Sarnowski, som annonserte at neste år vil folk som betaler med flat skatt, flat skatt eller skattekort betale en helseforsikringspremie på 4,9 prosent.

bEWMBWal

Den laveste premiesatsen vil også bli etablert, som er PLN 270, eller 9 %. fra minstelønnen (PLN 3000 fra 2022). Denne prisen vil bli betalt av rutepassasjerer som tjener opptil 6000. zloty.

På den annen side forblir forslagene i den polske avtalen for heltidsansatte eller pensjonister uendret. De vil betale hele 9% inntektsskatt. Videre vil de ikke kunne trekke det fra skatten.

beWMBWam

Nøyaktig indekseringsbeløp vil bli fastsatt i løpet av de neste månedene. Foreløpig kan ingen garantere de eldre at det blir 4,89 prosent.

beWMBWaG

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.