«Overheid last hardworkde Nederlander betaling for leietakerøkonomi»

Du har et ukjent merke for bensinpumpen og sannsynligvis også i kassa fra supermarkedet, du kan stå for energiregningen: prisene er høyere. Gjennomsnittlig 7,6 prosent høyere enn et år. Enda kommer foreløpig men lite endringer i, anslår president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank søndag i programmet Buitenhof. Den økte inflasjonen er varig i henhold til sikkerheten til sommeren 2023, og kanskje lenger.

Den økte inflasjonen blir for overgrote del, 60 prosent, slik at de nåværende energiprisene. I tillegg vil Knot erop dat også de internasjonale varer som alltid har en konsekvens av koronapandemie: «Det overgrote deel av die inflatie kommer ut i det utenlandske, kan vi ikke så mye å gjøre die,» aldatenge knot welit situation careelijk «noemt :

«Als zo’n cijfer binnenkomt, i første instans tror du og eneblikklig på hva dette betyr for kjøpekraft for de gjennomsnittlige Nederlander. Spesielt også kjøpekraft for de nederlandske med en liten børs der du vet at du er en større del av budsjettet som er best for varer – mat, energi – som er veldig hardt i prisen.

Det strømmer spesielt for utenlandske leverandører, for eksempel import av olje og gass. Følgen av dette er at Nederland samler armer blir, sier Knot, slik at de offentlige ikke forstørrer alle kan kompensere for reduserte kjøpskraft: «En som regjeringen velger om det for en bestemt gruppe som skal kompenseres, og det skal bli større . «

Boksen 3-debakel
I det andre rommet blir det enige tid solid bearbeidet over belastningen på krefter, eller bedre sagt: det mangler med, ønsker vermogen blir i Nederland nauwelijks belastet. Eind vorig år sørget for en utspraak van de Hoge Raad over de rendementsmethodiek i boks 3 (de boksen der sparers og investorer med en kapasitet over de 50.000 euro belastes) onterecht var. Uttalelsen betyr at det er hundretusenvis av betalingstjenesten og det er mulig å betale nederlandske penger med mye penger. Pris: 4 milliarder euro. Dette geld må ergens vandan komme en i henhold til Klaas Knot kan hente ut det beste forbruket av vermogensbelastningen:

«Elke myndigheter har tatt i bruk for å kunne utføre et sikkert beløp som kreves. Du kan ha forskjellige måter og hvordan du sier noe om typen økonomi og typen land som du egentlig vil være. Hvis jeg ser til hvor vi våre skattemidler vandaan halen en jeg sammenligner det med våre omringende land, og henter vi relativt lite ut de vermogensbelasting på private, og vi har relativt store belastninger – ja det geld må ha tochstenomalden blekkoptikk. Derfor kan du si at vi er mer og andre land en slags leieøkonomi som vi kan være, mens vi egentlig de «hardarbeidede nederlandske» for å betale.

Andrea Gutierrez

"Tilsatt for anfall av apati. Reiseelsker. TV-spesialist. Frilansskribent. Webaholic."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.