Ole Gunnar Solskjær foran Watford for MUTV: rotasjon vil være viktig i de kommende ukene | ManUtd.pl

Ole Gunnar Solskjær ga et intervju til Manchester United-klubbmediene. Den norske teknikeren fortalte MUTV om sammenstøtet med Watford, personalsituasjonen og forventningene til de neste ukene.

For det første, var det deilig å reise etter en vanskelig tid?

– Vi prøver selvfølgelig å utnytte situasjoner som pause for landslagene. Denne gangen hadde vi noen skadede spillere som ikke kunne spille. De fokuserte på rehabilitering og restitusjon. Noen jobbet med trening og andre fikk reise hjem for å møte familiene sine. Deres fravær hindret imidlertid ikke samarbeidet med våre ansatte. Dette er en av leksjonene vi har lært under pandemien. I slike situasjoner kan vi være i kontakt med Zoom og andre tilgjengelige teknologier. Denne uken er alle lettet tilbake. Det har vært en veldig bra uke for oss. Vi er godt forberedt før kampen på lørdag.

Å se på dagboken vil ikke være lett. Vil tilbakestillingen og hvilen være avgjørende for neste periode?

– Når du taper, noen ganger er alt du vil gjøre å spille et nytt spill. For meg virker det som om pausen for landslaget har startet til rett tid for oss, for vi kan gå tilbake til kampen uthvilt. Du kan analysere noen ting nøye, forbedre dem og komme tilbake til den du er. Vi må sørge for at vi spiller med tillit til våre evner på lørdag.

Marcus Rashford og Luke Shaw var ikke tilgjengelige av helsemessige årsaker og kunne ikke representere England ved siste pensjonisttilværelse. Hva er det med dem?

– De har trent de siste dagene. De har fått ulike protokoller som de må sjekke for at legen skal gå med på å sende dem tilbake til meg.

Paul Pogba ble skadet på trening for det franske landslaget og spiller ikke neste kamp mot Watford. Hvordan går det med Raphael Varane sin rehabilitering?

«Raphael gjør fremskritt, men vil ikke være tilgjengelig de neste ukene. Han jobber hardt for å komme tilbake til sin optimale tilstand. Dessverre på dette tidspunktet pådro han seg en skade. Jada, det er aldri en god tid, men han ble nylig med i bandet, så han håpet at ingenting ville skje igjen. Jobber iherdig og kommer tilbake til oss snart.

Vet du når Paul kommer tilbake?

– Pauls traumer kan eliminere ham i lang tid. Jeg vet at Paul jobber hardt og er fast bestemt på å komme tilbake på laget så snart som mulig. Han har allerede startet sin rehabilitering fordi han vil være frisk og klar. Hvis det er to måneder, 6-12 uker, vil jeg definitivt fortelle deg om noen uker hvordan han blir frisk.

Hvordan er Edinson Cavani?

– En av våre tvil er Edinson. Før kampen mot Manchester City måtte han trekke seg fra sin siste treningsøkt fordi han ikke følte seg bra. Han er en av dem hvis helse blir evaluert hver dag. Det vil definitivt bidra til spillet vårt når det kommer tilbake. Jeg vet ikke om det vil skje i løpet av helgen, det kan jeg ikke forsikre deg om.

Når får vi se Scott McTominay igjen?

– Scott slet med halssykdom og infeksjon. Han har trent de siste dagene. Det så friskt og sunt ut.

Du vil ha 11 kamper til innen slutten av året, men mye kan endre seg i ukene som kommer.

– Den gode nyheten i forkant av neste program er mangelen på ytterligere representasjonspauser, så ingenting skal stoppe oss fra å jobbe. På fire måneder vil vi ikke oppleve representasjonsbrudd. Vi vet at vi må forbedre oss. Vi vet at vi kan spille mye bedre, og vi bør spille på denne måten. Jeg føler vi kan forbedre oss. Alt jeg så forrige uke lover godt. Spillerne var forberedt fordi de tok vare på seg selv under den siste pausen. Nå er sammenstøtet med Watford viktigere for oss.

Du kommer til å spille mange spill de neste ukene. Vil innbyttere spille en større rolle i de kommende kampene?

– Ja de vil. Spillerne våre vet dette. Jeg er klar over at noen kan være skuffet over mangelen på minutter på banen. De vet at når du spiller hver tredje dag har du bare to dager fri. Vi setter pris på og trenger dem for å lykkes på slutten av sesongen. Alle vil spille sin rolle i en bestemt fase av kampanjen. Selvfølgelig vil noen spille en større rolle enn andre.

Harry Maguire har scoret to mål i de siste Sons of Albion-kampene, noe som gjør ham til den mest suksessrike forsvarsspilleren i landets historie. Vil du forvente mer av ham under dødballer?

– Han kan definitivt skape en trussel under døren til motstanderne. Vi er et lag som utmerker seg på førsteberøringsstatistikk etter dødballer. Men vi trenger litt kvalitet og litt flaks. Vi vet at Harry er i stand til å score mål for oss. Vi har mange aktører som også kan utgjøre en risiko i disse tilfellene. Dette er problemet vi jobber med på trening. Jeg er sikker på at du snart vil se resultatene av arbeidet vårt.

I lørdagens kamp får vi trolig se Foster, Cleverley, Fletcher, Cathcart og King på banen. Tidligere representerte de Manchester United, men spiller for tiden for Watford. Hvor godt kjenner du dine rivaliserende spillere?

– Vi kjenner dem utmerket. Jeg hadde vel kontakt med alle da jeg ledet reservelaget. De er en gjeng med hyggelige og profesjonelle spillere. Jeg er glad de slapp unna med det og hadde en vellykket karriere. La oss sørge for at de fortsetter å si til seg selv: «Det er derfor jeg ikke spiller der akkurat nå.»

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.