Oda legger inn en ordre verdt rundt 12 millioner svenske kroner

Norske Oda, som er en ledende aktør innen nettmathandel, fortsetter nå sin ekspansjon med nye anlegg og har derfor lagt inn en bestilling på materialhåndteringsutstyr fra FlexQube til en verdi av ca SEK 12 millioner. Levering vil skje i løpet av første halvår 2022 i to nye fabrikker i Tyskland.

Konsernsjef Anders Fogelberg kommenterer: «Dette er vår største enkeltordre hittil og er basert på samarbeidsavtalen som ble signert i november mellom Oda og FlexQube. Jeg er veldig glad for at vi gjennom våre løsninger hjelper Oda med å administrere den mest effektive matinnsamlingsvirksomheten i verden.

Vi fortsetter å bygge en sterk markedsposisjon med robot- og mekanisert vognlogistikk både i produksjonsindustrien, f.eks. Tesla, Siemens og Mann + Hummel, og for distribusjon og e-handel med f.eks. Oda og Amazon.»

Informasjon om Oda

Oda er et norsk teknologiselskap som driver med e-handel med mat. Selskapet ble grunnlagt i 2013 og eies nå av blant annet Kinnevik, Softbank, Prosus og REMA 1000, og er verdsatt til 10,2 milliarder SEK. Selskapet har den mest effektive plukkoperasjonen i verden med en UPH (enheter per time) på 212. Det første anlegget ble bygget i Lørenskog utenfor Oslo i 2015 og det bygges nå lager i Finland og Tyskland.

Om FlexQube

FlexQube er et teknologiselskap med hovedkontor i Gøteborg med egen virksomhet i USA, Mexico, Tyskland, England og Sverige, og er aktiv innen trallemontert materialhåndtering gjennom et patentert modulkonsept. FlexQube utvikler og designer skreddersydde løsninger for både robot- og mekanisert gaffeltrucklogistikk. Selskapets unike automatiseringskonsept tilbyr robuste, selvgående robottraller. FlexQube har over 800 kunder i 35 land hvor hovedmarkedene er Nord-Amerika og Europa.

FlexQubes kunder finnes i produksjonsindustrien, distribusjon og lagervirksomhet. Eksempler på store kunder er Tesla, Amazon, Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Oda og Mann + Hummel.

For mer informasjon, kontakt administrerende direktør, Anders Fogelberg
anders.fogelberg@flexqube.com

+46 702 86 06 74

Aksjen (FLEXQ) er notert på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, telefon +46 8-528 00 399, er sertifisert konsulent for selskapet. Les mer på www.flexqube.com.

Denne informasjonen er slik FlexQube AB (publ) er forpliktet til å publisere i henhold til EUs markedsmisbruksforordning. Informasjonen ble gitt av kontaktpersonene ovenfor for publisering 22. desember 2021 kl 09:00 CET.

Følgende vedlegg er tilgjengelige for nedlasting:
Oda legger inn en ordre verdt rundt 12 millioner svenske kroner

Se hele pressemeldingen og andre nyheter fra dette selskapet Cision Nyheter.
Vil du bli sett med nyhetene dine på Di.se?
Les mer om publikasjonen på Di.se


Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.