Nyheter og resultater vises 18. februar 2022

Mikaela Shiffrin ved OL i Beijing 2022. (Fabrice Coffrini / AFP / Getty Images)

Den amerikanske alpinløperen Mikaela Shiffrin tok til sosiale medier på fredag ​​for å adressere innleggene hennes fra dagen før, og sa at de ikke var ment for hatere, men for folk som hater hverandre.

«Jeg tror virkelig at hvis du prøver å håndtere hatere ved å hate hatere, fortsetter det virkelig å spre hat og det løser ikke problemet,» sa den to ganger olympiske gullmedaljevinneren. «Haterne er der fordi de har bestemt seg for at de vil hate deg, og du vil egentlig ikke gjøre noe for å slutte å hate deg, så du kan like gjerne ikke kaste bort energien din på det.»

Torsdag la 26-åringen ut flere skjermbilder på Instagram Stories med de fire første som viser ord og fraser skrevet i en tekst fylt med hard kritikk, inkludert «Choker» … «I can’t take the press» . .. «Arrogant» … «Skam. Uakseptabelt.»

Shiffrin klarte ikke å vinne medalje i alle de fire individuelle alpinski-arrangementene der hun deltok i Beijing-lekene, og registrerte en non-finishing (DNF) i tre av dem.

«Folkene der ute som opplever alle slags meldinger, de kommentarene, som får deg til å føle for dette lille, som får deg til å føle at all selvtilliten din er oppsummert i en forferdelig setning sendt av en fryktelig person som tenker forferdelig ting om deg», skrev 26-åringen.

«Hele premisset forstår jeg egentlig ikke, men den beskjeden var ment for at dere skulle stå opp og gå videre. Gå ut av sengen neste dag selv om dere får disse meldingene som får dere til å føle dere forferdelig … fryktelig.

«Ok, de vil alltid være der, og du kan velge å ta dem og henge på dem og la dem få deg til å trekke deg tilbake, la dem få deg til å forsvinne og aldri bli sett igjen, eller du kan bare si,» Hei , jeg har en god sans for humor og jeg har mye mer å gi til denne verden, så stå tilbake og la meg gjøre tingen min, «og jeg tror mange av dere der ute kan oppleve disse hatmeldingene – jeg tror en Mange av dere har den ilden i seg, så prøv og ikke send en melding til fiendene dine.

«De fortjener ikke at du kaster bort tiden din med dem. Bare spre den meldingen til neste person som får hat.»

Shiffrin vil ha en ny sjanse til en medalje da hun etter planen skal konkurrere i parallellslalåmkonkurransen for blandede lag på lørdag.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.