Norwegian Getaway cruiseskip med fem vannsklier lagt til kai ved vannkanten

Et mega cruiseskip med fem vannsklier ligger til kai ved Liverpools vannkant.

Den slående Norwegian Getaway har et iøynefallende design med en flammende havfrue malt på nedre dekk mens hun rir på havets bølger. Den har en kapasitet på nesten 4000 seter på 18 dekk og ble først lansert i november 2013 og jomfruturen begynte i februar 2014.

Den har siden blitt totalrenovert i 2019 og kan skilte med 20 spisesteder for passasjerer med spesialitetsrestauranter, fra japansk og meksikansk til sjømat, BBQ og klassisk fransk mat. Det finnes også en rekke buffeer og spesielle frokostmenyer.

LES MER:Den enorme «Central Park» kan være en av de største grøntområdene i Liverpool

Den har fem vannsklier på øvre dekk med svømmebasseng, sportssenter og full underholdning, inkludert Broadway-musikkproduksjoner, mens den seiler til Bahamas, Bermuda og Europa. Og du kan nyte den åpne havutsikten langs strandpromenaden deres.

Selv om det inkluderer moro for familier, har det også mye å tilby for par, inkludert «The Haven», en av de mest eksklusive lugarene med 24-timers butlerservice og et privat dekk.

Norwegian Getaway ankom Liverpool rundt 07.30 i morges etter å ha krysset Atlanterhavet fra New York og tilbrakt noen dager i Nova Scotia, Canada.

Derfra la den til kai i Belfast, deretter Dublin og fra Liverpool fortsetter den til Cork i Irland, deretter til Dorset, før den krysser over til Frankrike og ankommer den siste havnen i Southampton 8. mai. Han vil forlate Liverpool senere i kveld rundt klokken 18. .Norwegian Getaway, setter litt farge på besøket ditt i Liverpool.

Norwegian Getaway, eid av Norwegian Cruise Line og søsterskipet til Norwegian Breakaway, vil reise fra Southampton på en 10-dagers tur til Tyskland, Danmark og Norge.

Prisene for deres Nord-Europa-cruise starter fra £ 658 per person og transatlantiske turer kan starte fra £ 401 per person (uten fly).

For mer informasjon om Norwegian Getaway. priser og deres reisemål besøk nettsiden deres her.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.