Norsk toppklubb jagar Örgrytes skyttekung Ajdin Zeljkovic

Zeljkovic gjorde skjedd under sin första säsong i Öis och smällde i 18 mål på 29 matcher. GT har tidligere rapportert at 24-åringen har trukket til seg stort interesse fra større klubber som for eksempel IFK Göteborg, AIK, Hammarby og Elfsborg.

Det kreves Örgryte bra samtidig betalt for sin guldklimp, spesielt med tanke på Ajdin Zeljkovic i somras forlengde sitt kontrakt over sesongen 2024. GT erfart at klubben vil ha omkring fem millioner kroner i overgängsavtale med kontrakt over sesongen 2024.

Så här spiller du selv nylig om ryktene om fremtiden:

– Det er klart at det er smickrande alt det där, men jeg har mitt fokus her og jag är kvar här. Jeg ser frem til denne sesongen og planlegger hver trening og hver kamp på å bli bedre og få mer poeng. Det er det enda jeg legger mitt fokus på.

Örgryte tackade nei

Men han gjorde ingen hemlighet av at han ville spille på et høyere nivå om det er mulig.

– Det er det man ser på, sa han i GT-intervjun.

Nå har altså en norsk toppklubb lagt et første bud på Ajdin Zeljkovic, ifølge GT: s uppgifter. Örgryte tackade nej til det og krever bedre betalt, men forhandlingar pågår fortsatt og klubbarnas ambisjon er at nå en overenskommelse.

Anfallaren skal være positivt innstilt til en flytt til norska høyesteligan, men trenere på som vanligt med Öis i avvaktan på definitivt beskjed.

LÆS ONS: Här är klubbarna som jagar skyttekungen
LÆS ONS: Premium Superettans målkung ser ut att bli kvar: «Fokus här»
LÆS ONS: Premium «Familjen har betytt alt – man får höra sanningen»

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.