Norsk nederlag etter straffedramaet | SVT Sport

Norge startet bedre og ledet 6-2 etter ni minutter, men Spania reagerte på kampen og spilte 11-11 da 24 minutter var spilt. Norge slappet imidlertid ikke av og ledet 14-13 ved pause.

Han scoret ikke på fem minutter

I andre omgang var det Spania som koblet til stikkontakten. Etter at Norge ikke klarte å score på fem minutter, valgte norsk manager Christian Berge å suspendere etter 39 minutter. Han resulterte raskt i et Magnus Gullerud-mål på 18-19 for Norge.

Rodrigo Corrales, 41 prosent av redningene, ble en gigant i det spanske målet, men nordmennene ga seg ikke. Torbjörn Bergerud, 38 prosent sparing, ville ikke være dårligere og storspilte også i norgesboksen. Etter 46 minutter satte Kristian Björnsen inn 21-21.

Drama i siste liten

Klokken 28 er Bergerud reddet og Norge, med Kristian Björnsen, klarer å kontre 26-27 med tomt mål. Etter at Spania mislyktes i det kommende angrepet, tok Norge en timeout for å prøve å utligne i siste liten.

Christian O’Sullivan angrep og fikk straffe. Magnus Jöndal har ikke skuffet noen nordmenn. 27-27 og siste angrep for Spania, som også får straffe. Det absolutt siste som skjedde i kampen.

Aleix Gomez tar ledelsen og legger ballen rolig bak Bergerud. 28-27 til Spania etter et pustende siste minutt.

Adria Figueras ble Spanias toppscorer med ti mål. Magnus Jöndal scoret ni mål for Norge.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.