Ninja Warrior, Candice Renoir … hva skal du se på TV i kveld?

Den nye sesongen av ninja kriger starter kl 21:05 og utover TF1. For fjerde år konkurrerer atletiske konkurrenter på en utendørs hinderløype. Ved hver kvalifiseringsrunde møter kandidatene to første prøver og må deretter velge mellom kurs A og kurs B, som hver består av to spektakulære utfordringer.

Serie Candice Renoir den vil følge klokken 21:05 og utover Frankrike 2. Liket til presidenten for en forening av jegere blir funnet, nakent og delvis fortært, i villsvinegården hans. Candice Renoir mistenker alle … Forestilt seg som et ekte Cluedo-spill fullt av vendinger, gir denne doble episoden av serien deg virkelig lyst til å undersøke og forvandle deg til Candice Renoir for en kveld. Det viser seg imidlertid å være vanskelig å være like dyktig som sjefen!

Frankrike 3 satt kl 21:05 på showet 70-talls TV. I mai 1974 ble Valéry Giscard d’Estaing president i republikken og ønsket å skape en ny æra av modernitet. En av de første avgjørelsene vil gjelde oppløsningen av ORTF med opprettelsen av tre nye TV-kanaler: TF1, Antenne 2 og FR3. Tre nye offentlige kanaler, men autonome og konkurrerende. Det er et løp for publikum som da begynner, og nå skal kanalene gå til krig. Denne konkurransen vil skape en ekte gullalder for TV-programmering, med variasjon i forgrunnen. Hovedpersonene i sangen vil invadere franskmennenes salonger.

Vi avslutter dette utvalget med serien Drap i Sandhamn følger kl 20:55 og utover Kunst. På en nattklubb kollapser en ung mann og bukker under for et hjerteinfarkt. Ved opprinnelsen til ubehaget hans, inntak av et narkotikum som allerede var ansvarlig for flere sykehusinnleggelser. Politiet er på utkikk. Alexander Gullmar kommer fra Norge og erstatter Thomas Andreasson, Nackas avtroppende inspektør. Med spesialisering i kampen mot narkotika setter den nye etterforskeren en felle for en av narkotikaselgerne. Men aksjonen, som er i ferd med å lykkes, mislykkes på grunn av manglende koordinering mellom polititjenestene. En natt, på en fest, forsvinner Anna på 15, Noras datter, sammen med en venn. Oppslukt av angst ber aktor Alexander hjelpe henne med å finne tenåringsjentene …

Sara Ibri

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.