Naturkompaniet har åpnet den andre butikken i Norge – flere butikker venter

Outdoor-kjeden omfatter nå 38 butikker i Sverige og Norge.

25. november åpnet Naturkompaniet sin andre butikk i Norge på, som tidligere annonsert, Stortorvet Senter i Kongsberg. Friluftskjeden har allerede en butikk i Kristiansand som åpnet for en måned siden.

I tillegg venter ytterligere butikkåpninger i nabolandet og det er nå varslet at den tredje butikken i Norge snart åpner i Ålesund.

– Vi som jobber i Naturkompaniet, er selv friluftsinteresserte og er ofte eksperter på bestemte områder av friluft og miljø. At en lidenskap for naturen er forankret i både forretningsmodellen og de ansatte er en sterk grunn til at selskapet har kunnet jobbe langsiktig med bærekraft siden 1990-tallet og vi håper flere har lyst til å følge oss på veien. . Gate, Han sier Henrik Hoffman, administrerende direktør i Naturkompaniet, i en kommentar.

Det var i januar i år at kjeden annonserte at det var ventet utvidelse med fysiske butikker og e-handel i Norge. Tidligere i år rekrutterte Naturkompaniet Simone Larsen til stillingen som detaljhandelssjef for Naturkompaniet i Norge. Hun har en lang historie i motebransjen og har blant annet jobbet som country manager for Carlings i Sverige og som driftsleder for motekjeden i Norden.

Naturkompaniet omfatter 38 butikker i Sverige og Norge.

Naturkompaniet er en del av Frilufts Retail Europe AB og er en del av Fenix ​​​​Outdoor International AG, et selskap notert på Nasdaq OMX, Stockholm og Large Cap.


Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.