Milos Milojevic, utvist Hammarby-trener, tar kontroll over Malmö

Milos Milojevic ser tilbake på en begivenhetsrik måned.

13. desember i fjor forlot han Hammarby i profilerte former, dette etter at den 39 år gamle fotballsjefen aspirerte å ta over den norske storklubben Rosenborg.

Det har imidlertid aldri vært noen flytting – og kort tid etter at Milojevic besøkte Trondheim for et møte med sin potensielle fremtidige arbeidsgiver, valgte Hammarby å avslutte samarbeidet med serberen som først i fjor sommer ble med i. erstatning for Stefan Billborn i Södermalmsklubben.

«Styret mener at Milojevic handlet på en måte som tæret på hans tillit», skrev Hammarby i en pressemelding.

Nå har Milojevic en ny jobb – og ikke hvilken som helst jobb.

Fredag ​​morgen avduket uttrykte at Malmö FF avsluttet med Milojevic som etterfølger av Jon Dahl Tomasson, dansken som valgte å forlate Skånelaget før nyttårsaften etter to påfølgende gullmedaljer i den svenske ligaen, Europa League-sluttspillet og Champions League-gruppekampene – og klokken 13 rekruttering. ble offisielt.

– Etter en solid prosess der vi lette både innenlands og utenfor Sverige, fant vi vår kandidat til å lede MFF herrelag. Han liker høye forventninger, lever til høye standarder og ønsker å vinne titler. Samtidig har han et nysgjerrig sinn og ønsker å hele tiden utvikle seg og gjøre det sammen, sier sportsdirektør Andreas Georgson i en melding og fortsetter:

– Vi har vært i et forhold med ham i flere år og kjenner ham godt. Det var tydelig for oss fra starten av at han ønsket dette og at han ville bringe mye energi inn i arbeidet.

Milos Milojevic uttaler at han lenge hadde hatt som mål å trene Malmö FF:

– Først og fremst er jeg glad for å være her fordi jeg deler klubbens ambisjon om å alltid ønske å vinne og kjempe om titlene. Men også fordi jeg har et sterkt bånd til foreningen. Planen min og drømmen min var å oppnå gode resultater og ta meg til Malmö.

Når den nye treneren presentert på pressekonferansen på Eleda stadion, var det ingen helt uventede spørsmål om den omstridte skilsmissen med Hammarby.

– Fra utsiden kan det ha gitt noen spørsmålstegn, sier Andreas Georgson og fortsetter:

– Jeg synes det er viktig å si at i alle disse situasjonene er det to sider av en historie. Milos valgte å holde det for seg selv og ikke la det være, men han fortalte oss om det og vi er fornøyd med de svarene.

Milojevic selv ønsker ikke å snakke om det som skjedde, men påpeker at hendelsesforløpet ikke skjedde slik det kom frem i media.

– Det var definitivt ikke slik du leste. I min verden, hvis jeg ikke har gjort noe galt, trenger jeg ikke å be om unnskyldning eller forklare. Alt dette er fikset og utbedret. Jeg trenger ikke tenke på det lenger, det er bak meg og det eneste jeg vil snakke om er det som er foran meg og det er Malmö FF. Det er alt jeg kan si, og det er alltid to sider.

Milos Milojevic har signert en fast kontrakt med Malmö FF og har tidligere hatt en fortid i blant annet Mjällby og Röda Stjärnan.

For å vite mer:

Hammarby sparker Milojevic: «Tilliten oppbrukt»

Skottland neste for Mjällbys suksessfulle keeper

Djurgården strekker til med keepertalentet

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.