Livestream-serien støtter spillere som håndterer vold eller overfall | eksport

Helseorganisasjonen Fier lanserer en livestream-serie kalt Real Talk i samarbeid med Everything Esports. Den skal vise spillere virkningen av vold i vanedannende forhold og fortelle dem at det hjelper å snakke om det. «Spillere bruker mye tid på nettet, noe som gjør det mindre merkbart når ting ikke går bra for dem.»
For Real Talk vil det sendes en fire ukers livestream hver uke der et medlem av spillfellesskapet deler sin historie for å gjøre temaet til et diskusjonstema blant spillere. Under disse flytene er også en Fier-ekspert til stede for å gi råd og støtte økten. Direktesendingen kan følges fra 24. juni livestream Twitch-plattform.

Katten er stolt

Real Talk-kampanjen er en del av en større Fier-kampanje kalt Chat with Fier. Ofre for vold og overgrep i hjemmet kan snakke anonymt med en omsorgsekspert. Real Talk ble opprettet for å involvere unge spillere i denne kampanjen også.

Usynlig spiller

Ifølge Johannes Dijkstra, prosjektleder i Chat Met Fier, skal det gjøre den gjennomsnittlige spilleren mer synlig for assistanse. «Spillere bruker mye tid på nettet, så det er mindre åpenbart for deres sosiale miljø hvis de ikke har det bra,» sier Dijkstra. «Fordi du ikke merker det, får de hjelp mindre raskt. Med denne kampanjen ønsker vi å fortelle spillfellesskapet at vold kan skje med hvem som helst, og at det er viktig å be om hjelp og snakke om det.»

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.