Lechowy Flesz (18.12-09.01) – KKSLECH.com – KKS Lech Poznań

Lechowy Flesz – en permanent syklus der vi i gjennomsnitt hver 2. uke i en nyhetssak gir kort informasjon om ulike saker relatert til Kolejorz og utover. Dette er meldinger som vi ikke skriver om på hovedsiden til nettstedet, og som er interessante fakta eller nyttig informasjon for fansen.

Det var lechitter ved munningen av elven Warta

En tidligere Lechita, Filip Małek var på Warta Poznańs overgangsliste og Bartłomiej Burman var på lånespillerlisten.

Fra reserver til II-League

Jakub Karbownik, hovedreservevingen forrige sesong, har flyttet fra Lech II Poznań til GKS Katowice. 21-åringen ble kontrollert av Maciej Skorża i sommer, og scoret til og med to mål i lukket sparring mot Zagłębie 2:1 i september. Tilsynelatende i Lech bestemte de seg for at Karbownik ikke ville gjøre noen fremgang.

Rogne venter på debuten

Thomas Rogne er allerede introdusert som ny Apollon Smyrnis-sjåfør. Det siste laget i den greske ligaen klarte samme dag å presentere to andre spillere som klarte å debutere i den oppsiktsvekkende 0-0 mot Olympiacos Piraeus. Nordmannen må vente til minst 12. januar på sin debut.

Teodorczyk ble værende i Italia

Kolejorzs tidligere snikskytter Łukasz Teodorczyk ble værende i Italia. 31-åringen har signert kontrakt med sist i Serie B, Vicenza, som taper 13 poeng i safen. Merkelig valg, «Teo» skal se etter en ny klubb igjen om seks måneder.

Moderator med mål i England

Jakub Moder scoret og assisterte i FA-cupseieren etter ekstraomganger mot West Bromwich Albion 2-1.

Eks Lechita i I-League

Bartłomiej Burman, en tidligere Lech-reservespiller som nylig spilte for Warta, har vært utlånt til førsteligaen Skra Częstochowa i seks måneder.

Tre reservesparringskamper i februar

Februars tre reservesparringsplan er velkjent. Lech II Poznań spiller mot Górnik Polkowice 5. februar, mot Pogoń II Szczecin 9. februar og Jarota Jarocin 19. februar.

La oss gi årets alder

Fra 1. januar 2022, i artiklene våre på KKSLECH.com, oppgir vi alderen på spillerne i året. Hva betyr det? For eksempel blir Mikael Ishak 29, selv om han ikke blir 29 før i mars.

Renteøkning i desember

Nettstedet Similarweb.com publiserte nettstedstatistikk for desember 2022. Lech Poznań opplevde en liten økning i interesse sammenlignet med november. KKSLECH.com hadde enda flere treff enn den offisielle.

ugyldig
ugyldig

De siste dagene av folkeavstemningen i Lech

Vi minner alle Internett-brukere om at kun frem til kl 23:59 på tirsdag samles stemmene i de 25 kategoriene til Lech-folkeavstemningen for 2021. De som ennå ikke har deltatt inviteres til å dedikere 10 minutter -> HER.

Takk for hjelpen

Vi takker alle Internett-brukere som støtter oss jevnlig gjennom interessen og den daglige bruken av bannerne på denne siden for nødvendig støtte. Vi takker også for eventuelle donasjoner via PayPal – redakcja@kkslech.com. For deg har det noen ganger vært eller er et øyeblikk, men for oss en stor hjelp takket være at vi klarer å beholde det som er her. Takk skal du ha.

> Fan Basket – (kommentar utenom emnet) <

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.