Koh-Lanta (TF1) – Bastien: «Jeg ankom Filippinene uten egentlig å kjenne til showet»

De fleste av kandidatene vokste opp med Koh-Lanta. Er dette tilfellet for deg?

Bastiano: I det hele tatt ! Som alle barn på min alder, så jeg starten på programmet, som ble lansert i 2001. Jeg droppet ut på slutten av andre sesong. I noen år levde jeg uten TV. Det kan sies at jeg ankom Filippinene uten å vite så mye om showet.

Men hvorfor konfrontere Robinsons harde liv?

Ikke min idé, men min eks-kjærestes. Utover lidenskapen min for klatring, driver jeg med mange idretter: løping, svømming, snorkling … For min eks hadde jeg den perfekte profilen.

Han tok ikke feil … For ikke å nevne at med jobben din som høydespesialist, måtte du utvikle smidighet, fleksibilitet og utholdenhet …

Det er sant. Dette er store ressurser som hjelper meg å takle vanskelighetene med prøvelser. Jeg har denne sjansen til å bli godt kjent med kroppen min, og siden begynnelsen av denne sesongen har jeg følt meg ganske komfortabel.

Og den eventyrlystne siden, har du den?

Jeg er en ekte globetrotter. De siste ti årene har jeg reist i ryggsekkmodus. Jeg kjenner ankomstbyen min og datoen for retur. For øvrig planlegger jeg ingen ruter på forhånd. Jeg beveger meg etter instinkt, i henhold til mine møter og mine favoritter …

Fysisk er du på toppen. Men vi kan ikke si at strategien er i din linje …

(ler) Jeg kom med en sportslig bakgrunn som kan være interessant. Jeg klarer dessverre ikke å komme med noen handlingsplaner mot mine kamerater. På den siden er det ikke vunnet for meg …

På slutten av det 5. rådet har stammen din tre lilla eks-medlemmer mot tre blå eks-medlemmer. Etter det, er du ikke redd for at manipulasjon skal overta sportslige ferdigheter?

Nei. Siden gjenoppbyggingen av lagene tilhører jeg den gule stammen. Jeg glemte de originale fargene. Jeg er nær Anne-Sophie og Yannick, mine lagkamerater fra begynnelsen, men jeg har samme tilhørighet til Colin, tidligere blå, og Nicolas, tidligere grønn. Sammen utgjør vi et sammensveiset team.

Noen castaways hevder at den vanskeligste delen av eventyret er å tåle andre. For å høre deg, du deler egentlig ikke denne oppfatningen …

Nei. I livet er målet mitt å nå ut til andre. Møt nye mennesker og del gode stunder med dem. På Filippinene var mine verste fiender regn og kulde. I mine barndomsminner representerte Koh-Lanta livet i badetøy og shorts. Ingenting å gjøre med det vi har opplevd. Denne fiendtlige tiden har vært et mareritt.

Hvis du ble tilbudt å dra i morgen…

Jeg sier deg at det er for tidlig å fortelle meg. Jeg tenker for øyeblikket på min neste tur: en ny sykkeltur planlagt til sommeren. Jeg reiser fra Nordkapp for å nå Athen. En reise på 6500 km, som jeg har tenkt å gjennomføre om tre eller fire måneder. Et flott eventyr!

Intervju Caty Dewanckèle

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.