«Kindbergs frifinnelse var ikke noe problem»

1) Absolution

Dagen før Östersund spilte sin siste kamp i Allsvenskan, tok den tidligere presidenten en storseier. Lagmannsretten endret tingrettens dom mot Daniel Kindberg. Frifinnelsen var ikke et utløp. Lagmannsretten har flere advokater, noe som i praksis betyr at påtalemyndighetens bevis må holde lenger.

2) Luftkampen

Johannes Høsflot Klæbo slo i lufta da han protesterte på Viaplay-navnet over søksmålet fordi selskapets journalistiske integritet var truet.

3) Kampen i luften 2

Den norske skistjernen hadde glemt at fjernsyn i mange år indirekte hadde betalt lønnen hans ved å kjøpe rettighetene til løpene han er hovedperson i.

4) Arbeid

«Dette er en sak som tas opp internt», var Norges Skiforbunds første svar til reportere som ønsket å stille spørsmål om Klæbos protest.

5) Tyrkia

Da Klæbo så holdt pressekonferanse før helgens løp ble han en farsekalkun der det bare kom mange varianter av «ingen kommentar».

6) Kinas avhopp

Curlingtrener Sören Gran forlot oppdraget sitt om å hjelpe Kina før OL. «De pålegger deg å gjøre ting du egentlig ikke vil med loven», sier bestemoren.

7) Angrepet på Kina

I Expressen-intervjuet er Sören Gran kritisk til at den ansvarlige, Peja Lindholm, har vært så mye i Sverige. «Jeg fortalte ham at det ikke fungerte.»

8) Zlatan-spørsmålet

«Hvem har lest Zlatans selvbiografi tre ganger!?» Et passende spørsmål i Amanda Romares morsomme sprø «Halve av Malmö består av gutter som dumpet meg».

9) NHL-satsingen

Bokseren Mike Tyson gjorde det, fotballspilleren Luis Suarez gjør det. Nå har også ishockeyspiller Brendan Lemieux bitt en motstander.

10) små kommentarer

Brady Tkachuk ble bitt og sa om Lemieux: «Dårlig gutt, dårlig spiller, for en vits». Den lille seddelen nådde 350 000 SEK og en fem-kamps suspensjon.

11) reaksjoner

Merkelig nok er mange topper borte når en minister sa at det er mye kriminalitet i idretten. Det er vel bare bra at problemene blir lagt merke til.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.