Kan Chris Eubank Jr. møte Gennadiy Golovkin neste gang?

Saul «Canelo» Alvarez sitt nederlag mot WBA-verdensmesteren i lett tungvekt Dmitry Bivol har kastet bokseverdenen ut i kaos.

Hvis meksikaneren vant lørdag kveld, var det planlagt en trilogi mot IBFs verdensmester i mellomvekt på 168 pund. En omkamp mot Bivol ser imidlertid ut som den mest sannsynlige kampen for Canelo.

Dette åpnet døren for at andre mellomvektere fikk sjansen til å prøve et av boksingens største navn, inkludert Chris Eubank Jr.

Snakke med Sky SportsEubank Jrs promotør Ben Shalom har øyne på en rekke navn for sin neste kamp, ​​men har ikke utelukket å prøve å sikre seg en date med Golovkin.

«Vi vil gjerne ha Zhanibek [Alimkhanuly] kjempe potensielt, sa Shalom.

«Han kjemper mot Danny Dignum om verdenstittelen i mai. Vi snakker med Top Rank om den kampen.

«Eubank Jr vil ha en verdenstittel og vi tror det er det enkleste alternativet for ham nå. Vi synes også Liam Smith er en god kamp, ​​og jeg tror det vil avhenge av disse to.

«Jeg vil gjerne se ham kjempe om en verdenstittel, jeg tror vi kan få det til.»

Eubank Jrs siste utflukt kom i februar da han slo den nasjonale rivalen Liam Williams på dommernes scorekort, men mens Golovkin lenge har vært et navn i 32-åringens hode, håper Shalom bare at han kan sikre seg en verdenstittel. kunde.

«Det blir interessant å se hva som skjer med Canelo-Golovkin-kampen, for Golovkin var en kamp som Chris virkelig ønsket, og jeg tror det er en stor kamp for Chris.

«Golovkin ventet på den omkampen med Canelo, og hvis Canelo nå skal kjempe mot Bivol i en omkamp, ​​kan CEJ-GGG bli mer sannsynlig. Jeg ville elske å se ham kjempe om verdenstitler, enten det er Golovkin, Zhanibek, Lara – det er hva den skal sikte mot.»

Eubank Jr. hadde også vært knyttet til et sommeroppgjør mot Kell Brook, men disse planene ble forlatt etter at den tidligere IBF-mesteren i weltervekt annonserte at han la opp sist helg.

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.