Kalmar er enig med Axel Lindahl

– Det er stort å komme til Kalmar FF og de har presentert et ensemble som føles veldig bra. Jeg vet allerede at det er en etablert forening i Allsvenskan som spiller attraktiv og offensiv fotball. Mine styrker er i offensivt spill med hurtigheten, løpestyrken og det å skape scoringssjanser, sier 26-åringen til klubbens hjemmeside.

Axel Lindahl startet sin karriere i Lidköpings FF og flyttet til Oskarshamns AIK før han ble rekruttert til Jönköpings Södra, hvor han fikk sin super åttende debut i 2018.

Deretter fortsatte karrieren i Degerfors.

Der spilte han hver eneste kamp under fjorårets suksesssesong og var en avgjørende faktor for at laget kunne ta et steg opp i toppklassen.

Rekruttert i det suksessrike norske selskapet

Før sesongen 2021 ble Lindahl byttet til norgesmesterne Bodö/Glimt, som hadde store suksesser gjennom hele sesongen, blant annet i Europa og Conference League, hvor laget slo José Mourinhos Roma 6-1 i en av gruppekampene.

På Lindahls side ble det imidlertid kun 10 kamper i den norske klubben i vår før han returnerte på utlån til Degerfors i august. Totalt spilte han 15 kamper i løpet av Allsvenskans sesong.

Og det er nå klart at 26-åringen også spiller for Allsvenskan neste sesong, riktignok denne gangen for Kalmar FF.

Kunngjør klubben i ett pressemelding.

– Vi får en blid og rask kantspiller som kan brukes som høyreback og ytterback. Vi har en stund vært nøye med å finne en spiller med de rette egenskapene i den posisjonen med vårt trenerteam og føler vi har møtt Axel godt, sier Kalmar FF-sportssjef Jörgen Pettersson til klubbens hjemmeside.


FOR Å VITE MER: Fröling forlater KFF – klar for den tyske klubben
FOR Å VITE MER: Premium «Penger spilte en viktig rolle, men det var ikke alt»
FOR Å VITE MER: Brolin returnerer til Mjällby på lån

TV: SE FLERE SPORTSNYHETER

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.