Jubillar-sak: Séverine L., Cédric Jubillars partner, innrømmer at hun «tviler litt mer på det»

det nødvendige
Etter 40 timers varetektsfengsling kom Séverine L fri fra gendarmeriet til Gaillac i Tarn torsdag 16. desember om kvelden. Sliten ga denne 44 år gamle moren oss sine første reaksjoner. «Jeg håper hørselen min tjener sannheten,» sier han i dag.

«Jeg håper det jeg fortalte gendarmene vil bli brukt for resten av etterforskningen. Hvis Cedric gjorde noe, så betaler han. Målet er å finne Delphine. Utslitt etter 40 timers varetektsfengsling ved Gaillac-gendarmeriet, ga Cédric Jubillars partner Séverine L oss sine første reaksjoner denne fredagen 17. desember. Det gikk gratis torsdag kveld rundt klokken 21.00. Uten kostnad. I etterkant av denne testen er hun en kvinne som er svekket av intensiteten i avhørene hun har gjennomgått, men som ikke har noe å bebreide seg selv med.

Les også:
Jubileumssak: Cédric Jubillars forespørsel om løslatelse fra fengselet ble igjen avvist, advokatene hans har fortsatt til hensikt å anke

«Jeg har aldri gjemt en kropp og Cédric har aldri fortalt meg noe om hva han kunne ha gjort i Delphine.» For rettferdighets skyld er Cédric Jubillar (34), ektemannen til sykepleieren som har vært savnet i et år og hvis kropp aldri har blitt funnet, fortsatt mistenkt nummer 1 i denne saken.

På slutten av denne vanskelige politiets varetekt sa Séverine L også at han «tvilte litt mer» på Cédric, i hele denne saken. Oppførselen til denne mannen, hans holdninger mens hans kone er savnet forblir veldig gåtefull. Hun er enig i dag.

«De fant ingenting, for jeg har ingenting å skjule»

Ved å arrestere Séverine, onsdag 15. desember, i hans hjem i Lescure-d’Albigeois, nær Albi, tenkte etterforskerne også på å få tak i brevene sendt av Cédric, brev som kunne ha unngått årvåkenheten til dommerne som dissekerte hver av disse. skrifter. På jakt etter mulige hemmeligheter som Delphines mann kunne ha fortalt henne.

Les også:
Jubillar-sak: hvem er Séverine L., partneren til Cédric Jubillar, satt i politiets varetekt denne onsdagen?

«De fant ingenting, for jeg har ingenting å skjule.» Séverine L. tenker tilbake på denne morgenen onsdag 15. desember da gendarmene banker på døren hans, veldig tidlig om morgenen. «Jeg hørte et veldig høyt banking på døren. Jeg trodde jeg drømte. Så fortsatte lydene, jeg reiste meg, åpnet døren og der ser jeg seks eller syv gendarmer foran meg. Så jeg blir fortalt at du er varetektsfengslet for «skjuling av kropp!» Jeg trodde jeg var med i en film, jeg kunne ikke tro det! «

«Han har alltid hatt en merkelig oppførsel»

Deretter blir Séverine ført til Gaillac-gendarmeriet hvor de lange timene med politiets varetekt begynner. «Jeg har aldri sett kroppen til Delphine, målet mitt er ikke å skjule det, men å finne det. Etterforskerne trodde at Cédric hadde betrodd meg ting. Men det var aldri tilfelle. Det hele startet med vedvarende ekko og rykter om at jeg kanskje visste om ting. Cédric sier alltid ting i en spøkefull tone, som historien om gården som står i brann. Han fortalte meg at han hadde satt Delphine der … men igjen tullet han. Han oppførte seg alltid rart. Før fengslingen hans chattet han med andre jenter på sosiale medier, han var alltid på telefonen, noe som forårsaket spenninger mellom oss.»

Hun kan ha vært «for naiv»

På den merkelige oppførselen til Cédric, mens hans kone har vært savnet i flere måneder, mener Séverine også at hun kan ha vært «for naiv» i forhold til holdningen til denne mannen også definert som «manipulator» av mange vitner. I dag sier hun at hun ikke lenger er sikker på ham. «I mellomtiden er det jeg som skåler, moralen har fått en knekk fordi jeg har vært under mye press alle disse timene. Men jeg håper at det jeg sa til etterforskerne vil fremme etterforskningen».

Det er ikke utelukket at etterforskerne vil gå videre til høringen hans igjen i løpet av de påfølgende dagene. De var ikke på slutten av 48 timer i politiets varetekt. «Disse auditionene har slitt meg ut, jeg trenger å hvile og rydde opp i huset mitt,» sa hun med svekket stemme.

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.