Jean Korcia gjenvalgt som leder av GIE Manor

Jean Korcias mandat bør imidlertid ikke vare mer enn noen få måneder.

Jean Korcia ble gjenvalgt som president for Manor forretningsinteressegruppe (GIE Manor), som samler mer enn 70 medlemmer og representerer mer enn 320 franske forretningsreisebyråer.

Fra GIE Manors side er det imidlertid presisert at Jean Korcia ønsket «for en ganske kort periode å søke et nytt mandat, gitt de ulike spørsmålene allerede i forhandlingsfasen, og viktige for nettverket og for hvert medlem».

Et styremøte senere denne måneden

Jean Korcias mandat bør derfor «forkortes i løpet av året, og senest i slutten av oktober». I kjølvannet av denne slutten av lovgiveren vil det bli organisert nyvalg for postene som president og visepresident. GIE Manor uttaler at «Gregory Mavoian vil i løpet av denne overgangsperioden inneha stillingen som konserndirektør med Jean Korcia».

Videre vil nettverket 29. mars samle alle sine direktører til et styremøte på slutten av hvor presidentene for de ulike kommisjonene (turisme, teknologi, arrangementer, transport, PR, etc.) vil bli utnevnt.

Les også:

Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.