Jamina Roberts lämnar Sävehof – klar for storklubb: «Inget lett beslut»

Jamina Roberts er en av verdens beste venstrenior.

Nå flytter han til ett av verdens beste klubblag – 31-åringen har skrevet på for Vipers fra Kristiansand fra og med neste sesong.

– Det føltes som et bra alternativ for mig. Det er en veldig sosial sosial løsning og det er en veldig bra løsning, sportslig. Vi fikk stort trykk av dem for ett par uker sedan og det er veldig kult å spille i ett så pass bra lag som er slagkraftig i Champions League, sier han til den norske storklubbens Instagram-side.

Men det var inget enkelt beslutt å forlate Sävehof, medger hon.

– Sävehof är mitt hem. Ekstra vanskelig for det føles som at klubben virkelig har en bra på gang, men jeg har fått en sjanse som jeg ikke kan ta nei til. Ett tilbud som känns bra både sportslig og sosialt, og jeg og med at jag blir yngre så kände jag at jag var tvungen å ta den här chansen, sier hon till Sävehofs hjemmeside.

Jamina Roberts i Sävehoftröjan.

Foto: AVDO BILKANOVIC / BILDBYRÅN

«Jättekul for Jamina»

Vipers er regerende Champions League-spill og klubben spiller sedan tidligere svenske stjerner Isabelle Gulldén og Evelina Eriksson.

– Jeg har hørt fra dem at det er en veldig bra, profesjonell og deilig klubb som er i. De har pratat gott om klubben og det har gjort det her vedtatte enklare at made. Jeg ser virkelig fram følelsesmessig sa.

Sävehofs klubbdirektør Stefan Albrechtson:

– Det er kjempekult for Jamina, og så klart velförtjänt. Vi hadde hoppats att vi kunde beholde henne, men vi har ju forstått i och med hennes otroliga framfart både i Sävehof och i landslaget att det skulle bli vanskelig.

Jamina Roberts er fostrad i Sävehof og gjør nå sin tredje sejour i klubben etter å ha ventet tilbake til Partille in seasonen 2020/21.

Om ett par matcher kommer hon att passera 200 matcher i högstaligan i Sverige. Utover det har han gjort nesten 200 A-landskamper for Blågult. I OS senast ble hon uttagen i verdensslaget.

https://www.instagram.com/p/CZZNhHgBye4/

LÆS ONS: Handbollsparets babylycka: «Det er en kjempeskön känsla»
LÆS ONS: «Det är utrolig – så mycket sjuka saker som det sägs»
LÆS ONS: Premium Roberts: «Nån gång tar det slut – men inte än»

Felicia Webb

"Henivne zombieforsker. Uhelbredelig matspesialist. Lidenskapelig nettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.