#investtalks – nåværende administrerende direktør: intervjuer – nå på Spotify! Forhåndsvisning av podcast med: Erik Ranje, administrerende direktør Stendörren Fastigheter (STEF B)

I podcasten får vi innblikk i hvordan raskt voksende Stendörren Fastigheter legger opp til videre ekspansjon med et nytt satsingsområde innen bolig og geografisk ekspansjon.

Invest Talks «Sektor: Eiendom» publisert fredag ​​17. desember i Industri i dag & di.se – Nordens største forretningsmagasin 290 000 lesere.

Stendörren Fastigheter eier, driver, utvikler og erverver kommersielle lokaler, primært for lager, logistikk og lett industri, i Stor-Stockholm og andre regioner i Mälardalen. Stendörren Fastigheter er et selskap i vekst med en tydelig nisje som har utviklet seg med stor suksess de siste årene både gjennom oppkjøp og gjennom foredling og utvikling av sin portefølje. I år har Stendörren Fastigheter ekspandert geografisk gjennom ekspansjon til Vest-Sverige og Danmark. I tillegg har vi utvidet vår virksomhet ved å utvikle boliger i vår regi. Det sier administrerende direktør i selskapet, Erik Ranje.

Ferdig: Stendörren Fastigheter er et eiendomsselskap som eier, forvalter og utvikler kommersielle lokaler, primært for lager, logistikk og lett industri, i Stor-Stockholm og Mälardalen. Stendörren Fastigheter er notert på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, forkortet navn STEF B. Stendörrens eiendommer finnes hovedsakelig i Stor-Stockholm. Stendörren leder også utviklingen av tidligere ubrukte landprosjekter i disse områdene. Stendörren ble dannet i 2014. Selskapet er lokalisert i områder som Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Flen og Eskilstuna. Stendörren holder til i Stockholm.

Spotify link: https://open.spotify.com/episode/6UlVqianxUBNgLY4Hictip?si=IkUaTWsMRFOBEt34nqi0bQ

Les mer på: https://www.stendorren.se/investor-relations/

Filmintervju med administrerende direktør i selskapet Erik Ranje Stendörren Fastigheter AB: lenke: https://www.linkedin.com/feed/

Intervju: https://www.di.se/pressreleaser/2021/12/06/invest-talks-content-relations-sverige-snabbvaxande-stendorren-fastigheter-rustar-for-ytterligare/

#investtalks # stendörrenfastigheter # investtalksstendörrenfastigheter #investorrelations #dagensindustri

Forfatter: Annika Wihlborg ⎮Invest Talks
Filmprodusent: Sokol Vjerdha Invest Talks
Distribusjon: Dagens Industri & Di.se
Prosjektleder: Andreas Hörlin⎮Invest Talks
Studio: Studio⎮Invest Talks Regeringsgatan 29, Stockholm

Om Invest Talks:
Invest Talks er en uavhengig plattform for børsnoterte selskaper, interessenter og aksjonærer. Vi overvåker børsnoterte og unoterte selskaper. Følg oss på LinkedIn eller redaksjonen vår på Cision. Distribusjonspartner: Dagens Industri.
Ansvarsfraskrivelse:
Vi tar ikke ansvar for fullstendigheten av sponset innhold, innholdet skal tolkes som markedsføring og ikke som en kjøpsanbefaling fra vår side. Alle investeringer innebærer risiko og den investerte kapitalen kan gå helt tapt i verdi. Med forbehold om mulig produksjons-, trykk- og fargefeil.

Se hele pressemeldingen og andre nyheter fra dette selskapet Cision Nyheter.
Vil du bli sett med nyhetene dine på Di.se?
Les mer om publikasjonen på Di.se


Lance Hawkins

"Henivne sosiale medier-nerd. Matelsker. Ond kommunikator. Ivrig ølspesialist. Hardcore bacon-banebryter. Faller mye ned."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.