Hvorfor du ikke er ferdig med Assassin’s Creed Valhalla | Bidrag fra partneren

Utforsk nye land med sesongkortet

Skrevet av Bidrag fra partner på

Assassin’s Creed Valhalla har vært tilgjengelig siden slutten av fjoråret. Enten du allerede har fullført dette massive spillet eller nettopp startet ditt Viking-eventyr, er det mer enn nok å oppdage med nytt innhold som kommer snart!

Denne artikkelen er et bidrag fra Ubisofts partnere. Du kan lese nøyaktig hva det betyr på vår partnerinnholdsside.

La oss ikke bruke lett ordet «gigant»: Assassin’s Creed Valhalla er full av eventyr som lett varer i over hundre timer. Som viking Eivor seiler du fra iskaldt Norge til England, hvor du bygger en ekte vikinglandsby med familie og mannskap. I løpet av spillet vil du se denne landsbyen vokse til det travle og travle sentrum av England. Jakt dyreskinn for innbyggerne, hjelp til å utvikle nye bygninger ved å samle materialer, og hold en vill vikingfest nå og da – hjemmehavnen din får deg virkelig til å føle deg hjemme.

Og dette er bare toppen av isfjellet. Valhallas verden er stappfull av mystiske ruiner, slott og huler hvor du kan finne alle slags dyrebare tyvegods, utfordre heftige krigere og til og med tidvis sluke en giftig sopp for å oppleve de mest bisarre hallusinasjonene. Og det ville ikke vært et vikingspill hvis du ikke sporet opp de forskjellige magiske dimensjonene til eldgamle norrøne legender …

Så det er fortsatt verdt å starte Assassin’s Creed Valhalla. Men kanskje du kjenner de utallige bølgende åsene og vakre landsbyene som din egen bukselomme. Heldigvis slutter ikke eventyret der, ettersom en mengde nytt innhold er på vei til Valhalla.

Alle spillere kan fortsatt nyte gratis innhold. Hver sesong av spillet har en unik tilnærming. I desember i fjor startet for eksempel julesesongen, som kulminerte med en festival i din vikinglandsby. Ikke bare var dette stedet dekket av et skimrende lag med snø, det brakte også nye utfordringer, fra et drikkespill til spennende nye oppdrag og til og med muligheten til å låse opp nye klær.

Assassin's Creed Valhalla

I februar ble også River Raid-oppdateringen tilgjengelig for alle. Dette er en oppdatering der du kan plyndre med et skip av leiemordervikinger. Du kan velge mellom ulike ruter, som blir vanskeligere for hver bosetning, kloster eller hærleir, med selvfølgelig også tykkere bytte og til og med nye ferdigheter.

AC: Valhalla-spillere kan forvente slike sesongoppdateringer gjennom hele året – den nye sesongen starter i mars, som inkluderer en ny actionfylt spillmodus og nye festivaler.

I tillegg kommer to betalte utvidelser av Assassin’s Creed Valhalla i år. Wrath of the Druids slippes i mars, en stor ny utvidelse hvor du reiser til Irland med Eivor. Her vil du lære om en mystisk kult som består av druider, som du til slutt vil jage for å ta dem ut én etter én. Her viker norrøne og engelske legender for keltiske myter. De majestetiske irske miljøene, inkludert mange naturlige landskap og den travle handelsbyen Dublin, gir spillet enda mer variasjon. Wrath of the Druids har en skummel, mørk stemning som gjør den til en unik og viktig utvidelse for fans.

Den andre betalte utvidelsen, The Siege of Paris, vil bli utgitt sommeren i år. Navnet sier alt: med skipet ditt reiser du til Frankrike i et forsøk på å erobre den ikoniske hovedstaden. Denne kampen er en av de mest kjente og episke vikinghistoriene noensinne, så det er lovende! Erobre Seinen og angrip Paris for å gå inn i historiebøkene. Brutal kamp er ikke den eneste løsningen – ved å skape nye samarbeid mellom karakterer kan du kanskje kontrollere Paris fra innsiden.

Både Wrath of the Druids og The Siege of Paris er en del av Assassin’s Creed Valhalla Season Pass, som kan kjøpes separat. Faktisk, hvis du har kjøpt Gold eller Ultimate Edition av Valhalla, eier du allerede sesongkortet, og du kan fortsatt laste ned utvidelsene.

Assassin's Creed Valhalla

Discovery Tour vil også bli lansert i år Spillere av nyere Assassin’s Creed-spill vet allerede hva de kan forvente. Standard spilling byttes ut mot en pedagogisk tur, hvor du får alle slags detaljer om datidens virkelige England og Norge. Ikke bare har du en enda bedre sjanse til å glede deg over den nydelige grafikken og de høydesignede miljøene, men også lekende friske opp kunnskapen din om menneskehetens historie! Hvem sa at spill ikke kan være lærerikt?

Så eventyret i Assassin’s Creed Valhalla er langt fra over. Hvis du ikke har kommet til spillet ennå, er det nå det perfekte tidspunktet å dykke inn. Ingen spillere burde ha gått glipp av den episke reisen du tar med Eivor. Og hvis du allerede er kjent med denne fantastiske verden, vil du i de kommende månedene ha grunn nok til å starte Valhalla på nytt og oppleve nye eventyr. Blås i vikinghornet og løft vingene, plyndring kan begynne!

Assassin’s Creed Valhalla er nå tilgjengelig for Xbox Series X og S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Windows PC, Google Stadia og Amazon Luna gjennom Ubisoft-butikk. På Ubisoft Store har du alltid 20 % rabatt på kjøpet med 100 Ubisoft Connect-poeng.

Danny Simonds

"Amatøranalytiker. Twitter-fanatiker. Sertifisert skribent. Reisefan. Subtilt sjarmerende internettinteressert."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.