Høyere helsepremier for «kjøttetere»?

Eller kanskje folk som spiser animalske produkter, bevisst utsetter seg for kreft, hjertesykdom eller type 2 diabetes, bør betale en høyere premie for helseforsikring? Kjenner du risikoen og har tilgang til forskjellige matvarer? – spør MEP Sylwia Spurek på sosiale medier. Folk som følger ryktene til en Brussel-politiker krever betaling for «ondsinnet» for å lese en slik type avsløring.

– Hva synes du om det? Kanskje er det på tide med en seriøs debatt om helsepolitikk, forebygging, ansvar og solidaritet? Verden er i endring, vitenskapen gir oss mye ny forskning, vi vet at animalske produkter bør være en saga blott. Og politikk er stille, fordi stolpene i meningsmålingene er de viktigste … – Skriver Sylwia Spurek på Facebook.

Skadelig for å øke trykket

Og er det skadelig å lese slikt tull at du skal betale på TT? For jeg har inntrykk av at jo nærmere vi kommer valget til EU-parlamentet, jo mer begynner vi å bli forvirrede, og håper at det blir en valgt person. Gjorde du noe klokt på EP-en? For jeg kan ikke huske – Agnieszka Maliszewska – president for det polske melkekammeret, skriver på Twitter.

Eller kanskje noen som bevisst skriver tull og løgner som fru Sylwia Spurek, burde betale polakkene skadelig å øke presset deres? Det smilende ansiktet til stedfortrederen: hvor mange kilometer er det til Brussel? Er det ikke bedre og billigere for miljøet med fly? For en venn, spør jeg – kommentarer på sosiale medier Jacek Zarzecki – president i den polske foreningen for oppdrettere og produsenter av kjøttfe.

Milo Pascall

"Lidenskapelig spiller. Venn av dyr overalt. Generell alkoholevangelist. Banebryter for sosiale medier. Zombie-nerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.